Raul Monfort, pòdium del trial de Forcall

comarquesnord.cat . Forcall . diumenge, 28 d'abril de 2013 .
Etiquetes: ,

L’adversa meteorologia del cap de setmana va dificultar el seguiment dels dos dies de Trial de Forcall. La inscripció de participants va ser molt bona, una seixantena, però es va ressentir la presencia de públic en tot el recorregut. Tampoc es va poder completar tot el circuit previst, i es van tenir que anular, per perilloses, les zones instal.lades a la plaça major. No obstant això tant des del punt de vista dels organitzadors com dels corredors l’experiència va ser molt positiva.

La Federació Valenciana va quedar satisfeta amb el nivell de les zones proposades, i en acabar va retre especial agraïment als jutges de les diferents zones que van tenir que suportar la humitat i el fred. Aquestes condicionants metereológiques, no obstant, li van afegir encara més atractiu al recorregut per als corredors.

Respecte als resultats, el forcallà Raul Monfort, va aconseguir pòdium. Una tercera plaça, després de dos dies de trial, per aquesta proba puntuable per al territorial de Comunitat Valenciana. No obstant, la temporada per a Raul, pràcticament acaba de començar.

Els dos dies de trial, han tornat després de molt temps a la comarca dels Ports. Forcall ha exercit de perfecte amfitrió, i el Motor Club Morella ha treballat de valent per a que l’esdeveniment esportiu poguera ser possible.

. Vídeo . 60 motos al Trial de Forcall

Més informació: |