Per al dimarts, jornada inestable amb alerta groga per ruixats i tronades

comarquesnord.cat . Els Ports . dilluns, 29 d'abril de 2013 .
Etiquetes: , ,
El temps de Morella amb l’observador Juan Amela


El temps de Vilafranca amb l’observador Ignasi Llopis

Este diumenge els termòmetres deixaven a Morella una màxima d’un grau i una mínima de 0 graus amb precipitació a primera hora de 42,7 litres per metre quadrat.

A Vilafranca, màxima d’un grau i mínima de diumenge a dilluns de zero graus amb 46,2 litres per metre quadrat acumulats també a primera hora del matí.

A Cinctorres màxima d’1,5 graus, mínima de 0,5 graus i precipitació acumulada de tot el cap de setmana de 57 litres per metre quadrat de neu i aigua.
. La previsió

Per al dimarts jornada inestable amb alerta groga per ruixats i tronades. Tindrem intervals nuvolats, sobretot per la vesprada amb nuvolositat d’evolució. Es poden produir ruixats dispersos ocasionalment amb tronades localment fortes. Les temperatures mínimes sense canvis i màximes sense canvis o en lleuger ascens. Els vents variables amb predomini de la component sud fluixos per la vesprada.

Els propers dies es presenten variables amb possibilitat de ruixats tots els dies fins divendres que seria estable. Les temperatures s’aniran recuperant progressivament.

Més informació: | |