Fabra no rebrà als alcaldes socialistes de Castelló

comarquesnord.cat . Castelló . dimarts, 30 d'abril de 2013 .
Etiquetes: , , , , ,

El secretari general provincial del PSPV de Castelló i portaveu socialista en la Diputació de Castelló, Francesc Colomer, ha qualificat d’incomprensible’ l’actitud del president de la Institució Provincial, Javier Moliner, de ‘blindar’ al president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, per a que no rebi als alcaldes socialistes de Castelló i confeccionar així un calendari de pagaments del deute que manté amb els ajuntaments.

El grup socialista a la Diputació de Castelló havia presentat una moció per debatre en el ple d’este dimarts que sol·licitava instar al Molt Honorable President de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, que, abans d’acabar el proper mes de maig, mantingués una trobada amb els alcaldes i alcaldesses de la província de Castelló per abordar el tema del deute que ascendeix als 200 milions d’euros.

Per al portaveu socialista, “els més de trenta alcaldes d’aquesta província (alguns d’ells presents en la sessió plenària) mereixen un respecte, i únicament sol·liciten que Fabra els rebi per parlar, ja que el President del Consell ha de donar la cara i negociar, d’una vegada, un calendari de pagaments real per saldar el deute”. “Estem demanant una cita amb el President de la Generalitat Valenciana, que en democràcia és el més bàsic de la convivència”. D’aquesta manera ha contestat Colomer en el seu torn de rèplica al vicepresident Miguel Barrachina, qui ha manifestat durant el debat de la moció que “no anem a ordenar-li l’agenda al President”.

En aquesta mateixa línia, Colomer ha demanat a Moliner que “actue com a alcalde d’alcaldes i com a primer ciutadà de la província de Castelló, i interprete, en sentit positiu, el sentiment reivindicatiu dels nostres primers edils i, al mateix temps, que no actue com a ‘majordom porter, protector i escut’ del President Fabra, ja que aquesta postura és un error d’enfocament, de concepte i de lleialtat institucional”.

Més informació: | | | | |