Javi Balaguer torna a guanyar a la Lliga Fantástica Marca

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 2 de maig de 2013 . 1 comentari

Ho ha tornat a fer. El morellà Javier Balaguer Vives guanyaria una nova jornada de la ‘Liga Fantástica Marca’. Una competició en la que participen més de 400.000 equips de tota Espanya que impulsa el diari espanyol més venut, el rotatiu esportiu Marca. Va ser coincidint amb la jornada 33 de la Lliga BBVA, la del passat cap de setmana. Gràcies al seu equip MessiJaviBala s’adjudicaria el triomf amb una puntuació de 163,5 punts. Balaguer ja va guanyar anteriorment una jornada la temporada 2009/2010 d’esta curiosa lliga que proposa el diari que compta amb més de 18 anys d’antiguitat.

La ‘Liga Fantástica Marca’ es basa en que els participants tenen un pressupost i tenen que fitxar onze jugadors de la lliga espanyola, que es puntuen segons el paper que realitzen en els seus equips, sent factors claus els gols que marquen, així com els gols que no encaixen, en el cas del porter i els defenses. Enguany han canviat el sistema de puntuació i també el fet de que també s’ha de fitxar un entrenador.

L’onze de Javi Balaguer, que mai oblidarà, guanyador de la jornada estava format en bona base per jugadors de la Reial Societat, equip que va guanyar 4-2 al València el passat cap de setmana. Com a entrenador, tenia a Philippe Montanier (Reial Societat); porter Claudio Bravo (Reial Societat); defenses: Carlos Martínez (Reial Societat); Iñigo Martínez (Reial Societat) i De la Bella (Reial Societat); al mig del cam: Chori Castro (Reial Societat), Xabi Prieto (Reial Societat), Piti (Rayo Vallecano) i Lass (Rayo Vallecano); mentre que a la davantera va comptar amb Messi (Barça), Aguirretxe (Reial Societat) i Carlos Vela (Reial Societat). Amb la victòria, el morellà ha obtingut un premi de 3.000 euros.

El factor sort és clau per guanyar en esta peculiar Lliga, tant una jornada, com en la general. Entre les curiositats d’este èxit està que un dels jugadors també el tenia en l’onze amb el que va guanyar al desembre del 2009. Ell és el Chori Castro, que fa quatre anys estava al Mallorca i enguany està a la Reial. Un jugador que és un dels que més li agraden al morellà i, a més, va ser una aposta d’esta jornada “m’encanta i el vaig ficar per Griezzman que era baixa i m’ha tornat a donar sort”. Altre canvi clau va ser llevar a Cristiano Ronaldo, baixa per lesió per al partit del Calderón i ficar a Messi, el crack del Barça que era dubte per jugar front a l’Athletic “em vaig arriscar molt, perquè Messi no sabia si al final jugava, va eixir en el tram final i va marcar un golàs, revolucionant el partit” explicava Balaguer, gran seguidor del Barça. La jornada va ser de pocs punts “de normal es guanya amb uns 250 punts i en esta, com van haver-hi moltes sorpreses i pocs gols, he guanyat amb 163,5, molt inferior al normal, però el meu equip ha estat el que més punts ha aconseguit” indicava el guanyador.

El morellà fa molts d’anys que participa en aquest joc, encara que de forma oficial per la web de Marca sols ho fa des de fa sis anys. Esta temporada ha fet un total de deu equips “a la general no vaig massa bé, han canviat la forma de puntuació i em va costar arrencar, però amb este triomf d’una jornada ja és per estar supercontent”. Javi Balaguer ja anunciava que “seguiré jugant, m’agrada molt i fa que afrontes el cap de setmana amb més il·lusió”. Als Ports hi han molts de seguidors d’aquesta curiosa competició, sobre tot entre grups d’amics que competeixen entre ells.

1 comentari

  1. Ole, ole i ole!