El Matarranya repartirà aliments entre les famílies del territori més necessitades

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dilluns, 6 de maig de 2013 .
Etiquetes:

La Comarca del Matarranya, a través del Departament de Serveis Socials, ha iniciat una nova campanya en la qual repartirà aliments a les famílies més necessitades del territori. Esta iniciativa, que sorgeix de la col·laboració amb el Banc d’Aliments de Teruel, té com a principal objectiu ser un complement d’altres programes similars i, d’esta manera, millorar la situació alimentària d’aquelles persones que es troben en una situació “molt complicada”, segons va concretar Eva Antolín, cap d’Àrea de Serveis a les Persones de la Comarca del Matarranya.

La campanya, que beneficiarà a unes 35 famílies matarranyenques (aproximadament a 110 famílies), suposarà un augment considerable de la qualitat de vida dels usuaris, ja que incrementarà la freqüència i la quantitat d’aliments que estes reben actualment gràcies a les donacions de Creu Roja Matarranya. “La idea és complementar l’entrega que es fa des de Creu Roja i que encara que suposen una gran ajuda per a les famílies, encara són insuficients”, va explicar Antolín, que també va afegir que “com tenim clar molt de temps que cal ser eficients, la idea és aprofitar la infraestructura i les persones que fan els repartiments de Creu Roja. És a dir, coordinar per a treballar conjuntament amb ells i amb el banc d’aliments per a poder atendre el millor possible a la gent que ho necessita i que actualment ja està rebent menjar per part de Creu Roja”.

Cal assenyalar que, tot i ser una nova campanya, els beneficiaris seran els mateixos que fins ara perquè, segons va dir Antolín. “Els usuaris que ara rebien aliments de Creu Roja són els que compleixen els criteris establerts i que valorem des dels serveis socials de la Comarca”. Si bé, la cap d’Àrea de Serveis a les Persones comarcal també va assenyalar que “això no vol dir que tots aquells que pensen que ho necessiten puguen vindre a informar-se a la seu comarcal on valorarem la seua situació i valorarem si realment necessiten este ajut o no”.

Més informació: