Francisco Medina, al cap de la prefectura territorial de cultura i esport

comarquesnord.cat . Castelló . dilluns, 6 de maig de 2013 .
Etiquetes: , ,

La conselleria d’Educació ha reduït a la meitat el nombre de directors territorials de la Comunitat Valenciana, passant de sis directors a tres i agrupant tots els serveis en una única Educació, Cultura i Esport.

Segons estableix el Reglament d’Organització i Funcionament (ROF) cada Conselleria solament pot comptar amb un responsable a nivell territorial. Per això s’han agrupat els directors territorials i s’han reduït a la meitat el nombre d’alts càrrecs. Aquest redimensionamiento de la plantilla suposarà un estalvi en les cupulas territorials, atès que es redueixen els sous de funcionari amb nivell 30, que corresponen als directors territorials.

Concretament, el nou organigrama queda de la següent manera. El Director Territorial de València serà Ismael Martínez, el de Castelló María Estevez i el d’Alacant José Antonio Rovira.

La Direcció territorial de Castelló dependran dues prefectures de servei, una d’Educació, que ocuparà Rosario Martínez i una altra de Cultura i Esport, que ha recaigut sobre Francisco Medina. A més, es ratifica el responsable de la inspecció educativa de la província, que continuarà sent Mario Puig.

Més informació: | |