L’AMPA del col·legi de Morella vol un banc de llibres

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 6 de maig de 2013 .
Etiquetes: , ,

La compra dels llibres de text suposa un maldecap per a moltes famílies. Any rere any, els pares fan front a una gran despesa a l’inici del curs acadèmic que cada vegada és més difícil d’assumir degut a la situació econòmica que travessem. Des de l’Ampa del col·legi de primària de Morella i amb l’objectiu d’ajudar les famílies que més sofrisquen la crisi, s’ha ideat la creació d’un Banc de Llibres. Les Sales Gòtiques de l’edifici consistorial han acollit la presentació d’una nova iniciativa que l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes llença esperant que siga una realitat en breu.

Encara que l’Ampa siga la impulsora del Banc de Llibres, és necessària la col·laboració del col·legi Mare de Déu de Vallivana. Des de la direcció del centre s’ha mostrat el total recolzament a la iniciativa, a l’igual que s’ha fet del del propi Ajuntament de Morella.

De moment, el Banc de Llibres és una proposta que continua perfilant-se a l’espera també de conèixer l’acceptació que tindria entre la comunitat educativa. Des de l’Ampa asseguren que els més beneficiats, si es porta endavant, serien els pares dels alumnes.

Encara que l’objectiu principal del Banc de Llibres seria el d’ajudar a les famílies i estalviar-los la compra dels llibres de text, també es pretenen fomentar valors com la sostenibilitat o la solidaritat.

El Banc de Llibres se sumaria a d’altres iniciatives solidàries que s’estan impulsant a Morella, com la tradicional recollida de roba o la campanya, recentment creada, de recollida d’aliments.

Més informació: | |