Morella organitza activitats setmanals en anglès per a l’estiu

comarquesnord.cat . Morella . diluns, 6 de maig de 2013 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella està impulsant un nou projecte per ampliar les alternatives lúdiques i extraescolars durant l’estiu. En concret, organitzarà activitats en anglès, perquè els xiquets i xiquetes d’entre 9 i 12 anys es divertisquen i aprenguen aquest important idioma. A més, mitjançant aquesta iniciativa també es fomentarà l’ocupació, gràcies a la contractació d’un monitor o monitora d’anglès.

La regidora d’educació, Palmira Mestre, explica que “a l’estiu oferim l’escoleta per als més menuts, però la franja d’edat de 9 a 12 anys no té moltes activitats organitzades durant el mes de juliol, per la qual cosa anem a apostar per aquest “Esplai” que pretén que els alumnes aprenguen anglès a través de la diversió”. A més, afirma que “a Morella farem un esforç per augmentar les possibilitats d’aprendre anglès, amb monitors i professors amb experiència i domini en aquesta matèria”. També afegeix que “el coneixement d’anglès és cada volta més important i hem de posar a disposició dels nostres veïns i visitants la possibilitat d’aprendre aquest idioma a Morella a través de diferents iniciatives”. En total s’ofereixen quatre grups diferents reduïts, un per a cada setmana d’aquest mes. Els preus són de 70 euros per xiquet i setmana i 60 si es contracten dues o més setmanes d’aprenentatge i inclouen el material escolar. Les inscripcions es realitzaran a l’Ajuntament de Morella i el termini per formalizar-les finalitzarà el 31 de maig.

Aquesta és una primera aproximació a l’aprenentatge d’anglès en els mesos estivals a Morella, encara que ja s’està treballant per poder oferir campus. Aquest és un tipus de turisme molt interessant per al municipi, ja que atrauria a desenes d’alumnes a la localitat, durant els mesos estivals.

A més d’aquesta franja d’edat, els alumnes de Batxiller també podran millorar els seus coneixements d’anglès durant l’estiu, a través dels cursos que realitzarà l’Escola Oficial d’Idiomes a Morella. Per a aquests, encara està la matrícula oberta.

Més informació: