El Consell de la Gent Gran es renova i prepara noves activitats

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 7 de maig de 2012 .
Etiquetes:

El Consell de la Gent Gran ha renovat una part dels seus membres i ha celebrat la seva primera reunió constitutiva, amb l’objectiu d’organitzar diferents activitats durant els propers mesos. Per això, la programació de les Jornades de la Gent Gran, el voluntariat per l’Aplec o les iniciatives solidàries, han estat tres punts importants d’aquesta trobada.

La regidora de la gent gran, Malú Blasco, destaca “les ganes que té aquest sector de implicar-se, participar i organitzar noves activitats”. Per això, un dels punts importants de la reunió va ser l’organització de les Jornades de la Gent Gran, que es realitzaran a finals de juny i que conclouran el dia 29 d’aquest mes, amb la tradicional Rogativa a Vallivana. A més, s’estan preparant novetats, atenent les demandes i inquietuds que tenen els més majors i se celebrarà una nova reunió en unes setmanes per concretar totes les activitats. Blasco afegeix que “les jornades es tornaran a organitzar baix l’eslògan de “Vivim i donem vida”, perquè defineix a la perfecció el sentiment que traslladen els nostres majors”.

A més d’aquest punt de l’ordre del dia, en aquestes trobades se sol posar al dia als representants del consell de les novetats en el municipi. Per això, les campanyes solidàries desperten un gran interès entre els assistents. Cal recordar que en aquests moments, està en marxa la de Recollida d’Aliments, la de Taps i en breu es celebraran les Jornades de la Solidaritat, amb la tradicional Recollida de Roba. També es van mostrar interessats pel voluntariat de l’Aplec dels Ports, de manera que col·laboraran amb aquesta festa comarcal que se celebra l’últim cap de setmana de juliol. Per últim, van mostrar els seus suggeriments i propostes de millores a la ciutat.

Aquest òrgan municipal està constituït per divuit membres, entre ells, representants de les associacions de Jubilats de Morella, Xiva i Ortells, del gremi de la Gent Gran del 53 Sexenni, de la Residència, el Centre de Dia o membres del consistori, com la treballadora social, la regidora de la tercera edat i l’alcalde.

Més informació: