“Noves retallades, més indignació”

Amparo Panadero . 7 de maig de 2013 .
Etiquetes: , ,

Ni la pereosa i també vigorosa primavera, amb els seus colors i aromes, pot tapar de cap manera tanta indignació i patiment. Una setmana més, hem avançat en aquest maleït mapa de la destrucció social que imprimeix el desgovern de els qui ens governen. Noves accions deslleials amb la ciutadania, decisions a la contra del futur, noves imatges de la indolència i la descaradura de els qui riuen de tot un país. Segueixen plasmant una estratègia de perversitat, immoralitat. La bretxa social creix sense que s’aportin solucions, tan sol seguir un full de ruta ideològic per segellar i blindar a uns governs que fan aigües.

per molt que s’adulterin els ingredients en la cuina de les enquestes del CIS, per cert, fetes al darrer mes de setembre, o per molt que maquillen a un monarca i a uns dirigents des de TVE o des de Canal 9, la realitat, la dura realitat, és l’única veritat que ens sosté. No estem per a trucs ni per a milongas, com es diu, no estem perquè un govern il·luminat es tregui de la cistella nous retallades, aprovats un divendres, sense confessar-los, i treure’ls a la llum enmig d’un partit de futbol del Madrid i la vespra d’un llarg pont de festa madrilenya.

Llegint l’actualitat, vull reivindicar justícia per a Sergio, xiquet de cinc anys que sofreix paràlisi cerebral, i per a la seva mare Elia. Des de L’Alcora ens han mostrat tot el dolor de tanta retallada. Reivindico els drets de tantes xiquetes i xiquets, i gent gran, i dones, de tantes i tantes famílies que estan patint i que van a veure retallades, encara més, les ajudes sanitàries i de dependència. Em sumo als col·lectius de les discapacitats, d’Alzheimer i altres malalties com Cocemfe, AFA, Aspropace… No poden seguir encebant-se en els més febles i vulnerables.

I, per cert, acabo de escoltar a la radio que la senyora infanta de Espanya ja no està imputada. Quina justícia tenim que només castiga a la gent corrent?

Per acabar recordar el darrer cap de setmana, baixada a Vallivana i pujada a Morella. Una vegada mes hem fet una trobada molt especial per a la convivència, per a la historia més propera de tot un poble.

Més informació: | |