Deu jóvens del Matarranya viatjaran a Àustria en unes jornades d’intercanvi

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dimecres, 8 de maig de 2013 .
Etiquetes:

Deu jóvens del Matarranya d’entre 16 i 17 anys viatjaran a finals del mes de juny a la ciutat de Baden (Àustria) per a participar en un intercanvi internacional coordinat pel Departament de Joventut de la Comarca del Matarranya. En esta ocasió el tema conductor del projecte d’intercanvi serà el teatre i els jóvens s’allotjaran als domicilis particulars dels seus homòlegs austríacs.

“Enguany la temàtica escollida és el teatre, igual que a Finlàndia va ser l’esport i a Itàlia el medi ambient. Una altra novetat és que tots els participants s’instal·laran a les cases dels jóvens d’allà que participen en la iniciativa”, va explicar Núria Gasulla, tècnica de joventut comarcal. Gasulla també va destacar que “el fet d’allotjar en cases, i no en un alberg a tots junts, suposa que els participants hauran un contacte més directament amb la cultura, les tradicions i la vida del país”.

Este projecte suposa la continuïtat dels intercanvis que des de fa anys està organitzant la Comarca del Matarranya i que ja han portat a jóvens del territori a conèixer països com Finlàndia o Itàlia. “La veritat és que portàvem temps treballant perquè ens concediren un nou intercanvi. És una satisfacció que ens ho hagen aprovat ja que és una iniciativa que interessa molt als jóvens de la comarca i pensem que és molt positiva per a la seua formació acadèmica i personal”.

Més informació: