El frontennis vilafranquí fa història ascendint a la lliga territorial

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 12 de maig de 2013 .
Etiquetes: ,

El Club Frontennis Vilafranca ha aconseguit fer història amb un brillant ascens a la Lliga Territorial, després de proclamar-se campió de la lliga de Divisió d’Honor. Un fet que es produïa de manera sorprenent aquest cap de setmana, ja que el Vilafranca ‘A’ derrotava 1-2 a La Plana Borriana, resultat que permetia a l’equip vilafranquí assegurar la segona plaça i la disputa de la promoció. El que no s’esperava era la derrota del Vilavella, líder de la lliga i al que se li ha escapat el títol a la darrera jornada.

Per al Club Frontennis Vilafranca, des dels seus inicis, arribar a jugar a la Divisió d’Honor de Castelló era un somni que es faria realitat amb molt d’esforç i entrenament. L’equip arribava fa uns anys a la Divisió d’Honor on l’objectiu sempre ha estat mantenir la categoria. Alguns anys amb molt de patiment i altres de manera més còmoda, l’equip ha anat mantenint-se en aquesta potent divisió. L’any passat, amb la consecució de la quarta plaça final ja es va veure que l’equip podia anar a més i així ha estat, ja que acaba de proclamar-se Campió de Lliga en la temporada 2012-2013.

És un fet històric i que encara no s’acaben de creure els jugadors del Club Frontennis Vilafranca. La propera temporada militaran a la Lliga Territorial, considerada com a la més forta de tot el territori nacional i en la que jugadors que han estat Campions del Món i els actuals jugadors de la selecció d’Espanya, militen als seus respectius clubs. Poderosos equips com el Incusa de Silla, el Valenciano Natación, Catarroja, Guadassuar, Canals, Cheste, Paiporta, Alcalatén, La Risa o Benicarló visitaran el Frontó Municipal de Vilafranca.

L’equip format per Tino Mallén, Diego Tena, Michel Monfort, Alonso Roqueta, Víctor Miralles, Pedro Marín, Sergio Ferrer, Juliano Morraja i Javier Zandalinas ha escrit la pàgina més brillant d’aquest esport a Vilafranca. Un esport, el frontenis, amb molta tradició al municipi des de fa molts anys, que servia per a la fundació del Club Frontennis Vilafranca. Ara és el moment, amb l’equip a Territorial de fomentar encara més aquest esport a Vilafranca i a tota la zona, ja que els millors jugadors d’Espanya vindran a jugar al municipi i això és una oportunitat que no es pot deixar passar.

Aquest proper estiu s’hauran d’abordar algunes millores al Frontó Municipal de Vilafranca per poder jugar la lliga Territorial. Unes millores que passarien principalmente per la col·locació d’algunes xarxes a la zona de la graderia, ja que segon diu el reglament ha d’estar separada de la pista. A banda, també es faran menudes actuacions per millorar la instal·lació esportiva de cara a aquest nou repte com serà jugar la Lliga Territorial.

Els amants del frontennis a Vilafranca i a la comarca dels Ports estan d’enhorabona amb l’ascens del Club Frontennis Vilafranca a la Territorial. Als darrers dies el club està rebent missatges de felicitació des de quasi tots els equips de frontennis de la provincia de Castelló, des dels municipis veïns (tant de la comarca com de Terol), de la gent dels nostres pobles i especialment dels vilafranquins i vilafranquines. Una notícia que està tenint un important ressonància a Vilafranca.

. Vídeo . El Club Frontennis Vilafranca puja a Territorial

Més informació: |