El Xert guanya en un partit marcat per una lesió

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 12 de maig de 2013 .

El Xert i el Vilafranca tancaven la temporada en un partit clau per als locals, ja que necessitaven la victòria per assegurar-se la segona posició i l’ascens a 1ª Regional. L’encontre, va durar més de 3 hores, ja que va estar clarament marcat per la greu lesió del defensa vilafranquí, Miquel. L’àrbitre va parar el partit durant més d’1 hora fins que el jugador va ser traslladat en una ambulància a Vinaròs. La greu lesió al genoll de Miquel, afortunadament quedava en una luxació. A l’Hospital de Vinaròs li col·locaven el genoll al seu lloc i ara haurà d’anar 3 setmanes amb muletes. Tot es quedava en un ensurt. Finalment, el Xert guanyaria per 2-0, encara que el resultat va ser el de menys.

El partit començava amb domini del Xert i amb un Vilafranca que l’esperava al seu propi terreny de joc, deixant que els locals dominaren el joc i buscant algun contraatac. Al minut 14, el Xert inaugurava el marcador, situant l’1 a 0. Abans, David Vidal havia fet dos grans parades. El Vilafranca va disposar d’una molt bona ocasió al minut 28 amb una vaselina que va eixir fora per molt poc. Amb l’1 a 0 s’arribava al descans.

Només començar la segona part es produiria l’acció que marcaria totalment el partit. Fortuïta lesió de Miquel amb desplaçament de ròtula que va asustar molt a tots els presents. Afortunadament tot s’ha quedat en un ensurt i Miquel evoluciona molt favorablement.

Després de més d’un hora amb el partit parat, el joc es reanudaria. El Xert faria el 2-0 al minut 63 i a partir d’ahí ningú va voler saber res del partit. Tot estava sentenciat a la 2ª Regional. Els jugadors vilafranquins van quedar molt tocats psicològicament després de la lesió de Miquel i probablement els del Xert també. L’àrbitre, quan va voler ja que no s’havia complit el temps i no es jugava a res, va pitar el final del partit.

Al final, el Xert amb 68 punts ( els mateixos que el C.E. Cinctorrà ) ascendeix com a segon classificat a la 1ª Regional. El Vilafranca tanca la temporada a la cinquena posició amb 50 punts en una molt bona campanya.