L’Ajuntament de Morella comença unes actuacions d’urgència al carrer Mestre Carbó

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 14 de maig de 2013 .
Etiquetes:

El Servei d’Obres de l’Ajuntament de Morella està realitzant unes actuacions d’urgència al carrer Mestre Carbó. Aquesta intervenció es desenvoluparà durant aquesta setmana i servirà per mitigar el mal estat de la calçada en alguns punts. Tanmateix, ja s’ha elaborat un projecte de rehabilitació integral del vial, que s’escometrà abans que finalitze l’any.

El síndic d’obres, Rafael Pallarés, afirma que “els treballs que es duran a terme durant aquesta setmana serviran per arreglar puntualment la calçada, però després de l’estiu s’escometrà una renovació integral”. Segons apunta l’edil, “Mestre Carbó és un dels carrers més llargs del municipi, en el que viuen molts veïns i que està en mal estat, de manera que la rehabilitació d’aquest vial atén una important reivindicació important”.

L’actuació d’urgència que s’escometrà durant aquesta setmana pretén eliminar els clots i els punts que poden generar afeccions als vehicles. No obstant, serà una solució puntual i serà passat l’estiu quan s’arregle tot l’empedrat del carrer. Precisament, en aquest vial ja es va realitzar una actuació important fa uns anys, substituint les conduccions subterrànies i l’empedrat. En la jornada d’avui, ha començat una solució momentània, a l’espera de renovar tot el vial.

El Servei d’Obres també està actuant en altres punts de la localitat, durant els últims dies. Així, s’han solucionat uns problemes de clavegueram en diferents vials de la ciutat, com en el mateix Mestre Carbó, a la Costa Sant Joan o a Sant Julià. A més, s’ha aprofitat per reparar part de l’empedrat proper a les clavegueries i s’ha actuat en altres zones del municipi, com el portal de Sant Mateu.

Més informació: