El Mussol del Matarranya vol volar cap a les Festes de Primavera de Calaceit

comarquesnord.cat . Calaceit . dimecres, 15 de maig de 2013 .
Etiquetes:

El Mussol del Matarranya ha eixit del niu i vol fer un vol a les Festes de Primavera de Calaceit. El Departament de Joventut de la Comarca del Matarranya ha posat en marxa una nova campanya de l’autobús nocturn, i que té previst arribar a tots els pobles del territori coincidint en alguna de les seues Festes Patronals. La temporada començarà a Calaceit este dissabte, coincidint amb les Festes de Santa Anna, i es precisen un mínim de 30 jóvens per a poder fer la ruta.

Nuri Gasulla, tècnica de joventut de la Comarca, va recordar que “l’any passa ràpid, i hem tornat a traure la informació del Mussol del Matarranya per a este estiu. La primera parada serà per a les Festes de Primavera de Calaceit. La inscripció ha anat una mica justa. I per això deixarem fins dijous (demà) perquè la gent s’apunte”. Passat les Festes de Santa Anna, el Mussol covarà fins juliol, quan té previst tornar a volar de cara a les festes d’Arnes.

Perquè una ruta siga possible, el Departament de Joventut ha mantingut els mateixos criteris que en passades edicions. “Mantenim el preu de 8 euros”, va concretar Gasulla, “i una de les coses que s’ha determinat és tindre un mínim de 30 persones per a cobrir els costos de l’autobús”. A partir de demà, una vegada tancada la inscripció al viatge de Calaceit, es determinarà si hi ha suficient gent. Si n’hi ha prou, Joventut es posarà en contacte amb els jóvens interessats i els confirmaran la ruta que es prendrà.

A l’hora d’inscriure’s i utilitzar el Mussol, es mantenen les mateixes obligacions que en anys anteriors. Per un costat, “els usuaris han de complir les normes de comportament” i les inscripcions es poden entregar per correu electrònic o personalment. Els interessats han d’omplir la inscripció, i si són menors han de portar l’autorització de la mare, el pare o d’un tutor. També es necessària una fotocòpia del document d’identitat i el justificant de l’ingrés bancari del servei.

Més informació: