Els dies 15 i 16 de juny arriba el VIII Concurs de Gossos de Rabera d’Ares

comarquesnord.cat . Ares del Maestrat . dimecres, 15 de maig de 2013 .
Etiquetes: ,

Ares del Maestrat acollirà una nova edició del concurs de gossos pastors els dies 15 i 16 de juny. A més del concurs el municipi viurà un complet cap de setmana al voltant de l’activitat pastoril. Un any més competiran pastors i gossos arribats des de Catalunya, Euskadi, Catalunya i Comunitat Valenciana. Aquest any, a més, també hi haurà concursants procedents d’Andalusia i les Balears. En la Canà d’Ares dels pastors hauran de guiar als gossos perquè, aquests, al seu torn, s’encarreguen de marcar el camí de les ovelles a través dels obstacles.

Els xiquets de la localitat i d’altres municipis podran participar en un concurs de dibuix sobre les ovelles, els gossos i els pastors. Així mateixos s’ha organitzat un singular concurs: “Què sap fer el teu gos?”. D’altra banda s’ha convocat el primer concurs de fotografia sobre els gossos pastors. Com a complement durant el cap de setmana actuarà la batucada de Morella i la monologuista Carola Maldonado. Així mateix, el diumenge dia 16, tots els interessats podran gaudir d’un àpat al local multiusos.

D’altra banda, durant el matí del concurs els nens podran gaudir de passejades en ruc. Així mateix Ares obrirà els museus de l’antiga nevera medieval, la cova del castell, el barranc dels molins fariners i les pintures rupestres.

Així mateix, durant tot el mes de juny, els restaurants d’Ares oferiran un menú amb plats tradicionals dels pastors del Maestrat.

Més informació: |