Els Ports viu dies de tempestes primaverals

comarquesnord.cat . Els Ports . dimecres, 15 de maig de 2013 .
Etiquetes: ,

Els Ports viu dies de tempestes primaverals amb un temps inestable que està deixant importants precipitacions acompanyades de tronades localment fortes. El capítol s’encetava principalment el dimarts, deixant registres elevats en molt poc temps. El balanç dels diferents observatoris este dimecres arreplegava 22,9 litres per metre quadrat a Vilafranca, 20 litres per metre quadrat a Cinctorres i 18,6 litres per metre quadrat a Morella.

De moment, les precipitacions han estat totes de pluja, sense pedra, creuant els dits pel que puga passar les properes hores. Pluges intenses que anaven acompanyades d’intenses ratxes de vent. Per este dimecres, la situació serà semblant, estant en alerta groga per tronades i precipitacions a la comarca, esperant-se ruixats moderats amb tronades que poden ser localment fortes. Estes tempestes també han anat acompanyades d’un fort aparell elèctric amb rajos, trons i llamps.

Fins ara, no s’han produït conseqüències per les darreres pluges i tronades. La pluja es va alternant amb moments de sol, com la posta del dimarts per la vesprada que va deixar boniques estampes a la nostra zona.

Més informació: |