Calaceit celebre les Festes de Primavera en honor a Santa Anna, Sant Isidre i la Santa Espina

comarquesnord.cat . Calaceit . divendres, 17 de maig de 2013 . 1 comentari
Etiquetes:

Arriben les Festes de Primavera. I per a celebrar-ho, Calaceit ha preparat un programa carregat d’activitats. De fet, esta mateixa nit hi ha prevista discoteca mòbil a l’ermita de Santa Anna. Serà a partir de les 12 de la nit, festa que anirà a càrrec dels quintos i les quintes de Calaceit. De cara a dissabte, a la una de migdia està prevista la missa baturra a Santa Anna. Després de dinar, hi haurà actuació del grup de gaiters ‘Massalgorfa’ i es faran jocs tradicionals intercalats entre la música.

Per la tarde, continuaran les activitats. Es farà el VI ‘Foc Night Festival’, amb la sortida de vuit bous de foc a la plaça del poble. De cara a la nit, hi haurà Discoteca Flaix al pavelló municipal, amb l’actuació de dj’s de prestigi. Ja el diumenge es celebrarà el dia de Sant Isidre, amb missa baturra a migdia i per la tarde, a càrrec de la Comissió de Festes, hi haurà degustació de pernil de la terra, de vi i de pastes típiques. També es farà el I Certamen de Cantadors de Jota.

Ja de cara al dilluns, Calaceit tancarà les Festes de Primavera amb el Dia de la Santa Espina. A les dotze es farà la missa concelebrada en honor a la Santa Espina, i de cara a la tarde es farà la processó pels carrers del poble, acompanyants per la Banda de Música ‘Lira Alcañizana’. Després hi haurà concert de la mateixa banda. Des de l’organització, s’anime als veïns de Calaceit, del Matarranya i de les comarques de la vora, a participar en estes Festes de Primavera de Calaceit.

Més informació:

1 comentari

  1. Recibir información de actos, programa de fiestas etc