Lécera és nou equip de Preferent i Albalate jugarà la promoció d’ascens

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 19 de maig de 2013 .
Etiquetes: ,

Lécera és nou equip de Regional Preferent. La victòria contra Valderrobres (0-3) en la darrera jornada de lliga fa que els del Camp de Belxite siguen, matemàticament, el guanyador de la Lliga 2012/13 del Grup 4 de la Primera Regional. El Lécera va anar a Vall-de-roures a per totes i va jugar sense especular. Davant es va trobar un equip que va fer un dels pitjors partits d’esta temporada, errant en passes curts i tenint problemes en la conducció de la pilota. Per contra, Lécera va fer ús de la seua arma, la velocitat, per a emportar-se els 3 punts i convertir-se en nou equip de Preferent, sempre i quan no renuncie a la plaça. José Vicente Rebullida, entrenador del Valderrobres, va reconèixer que “vam fer un mal partit. No vam estar encertats. I no feien un passe correcte. Abans del partit van destacar que, sobretot, havíem d’evitar que el Lécera ens agarrés a la contra. I en canvi, en dos errades defensives ens van fer els dos primers gols”. Al minut 40 de partit el matx pràcticament es donava per sentenciat. El tercer gol va arribar a la segona part, després de que el Lécera fes els tres canvis que portava a la 13 jornada de lliga. La pròxima setmana el Valderrobres anirà al camp del Azuara, equip que dissabte no es va presentar a Queretes per falta de jugadors. A falta d’actuar la FAF (Federació Aragonesa de Futbol), es creu que Azuara podria retirar-se de la competició. Albalate, mentrestant, serà l’equip que jugarà la fase de promoció d’ascens, després d’empatar a zero gols esta jornada amb Teruel B