L’Ajuntament de Morella publica dues ofertes de treball de socorrista i monitor de l’Escola d’Estiu

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 21 de maig de 2013 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella ja prepara l’arribada de l’estiu amb nous serveis estivals i la continuïtat d’altres ja consolidats. Així, en la jornada d’avui s’han publicat dues ofertes de treball per a cobrir els llocs de socorrista a la Piscina Municipal i de monitor o monitora a l’Escola d’Estiu. Aquests serveis estan totalment consolidats i tenen una gran demanda. A més, cal recordar que està obert el termini per inscriure’s a les activitats en anglès, per al qual ja s’ha finalitzat el procés de selecció de professora. D’aquesta manera, el consistori prepara l’arribada de l’estiu amb moltes activitats i serveis que donen encara més vida durant els mesos de juny, juliol i agost.

Per al lloc de socorrista cal la titulació homologada en vigor, experiència i un curs per al personal vinculat al tractament i manteniment de la qualitat de l’aigua en piscines i parcs aquàtics, a més de disponibilitat. Mentre, que per a l’Escola d’Estiu es requereix un diplomat en magisteri o estar realitzant estudis relacionats amb l’educació infantil, experiència i formació complementària. Per a la primera oferta de treball es podran presentar currículums fins el 28 de maig i, per a la segona, fins al 31 d’aquest mes.

A més d’aquests serveis, cal recordar que el consistori morellà vol impulsar les activitats en anglès i s’ha programat un esplai durant el mes de juliol. En ell, els xiquets d’entre 9 i 12 anys poden aprendre aquest idioma d’una manera lúdica, a través de l’entreteniment. Per a aquest lloc ja s’ha finalitzat el procés de selecció i la matrícula d’alumnes està en vigor fins al 31 de maig.

Per tot això, la regidora d’educació, Palmira Mestre, destaca que “aquests són serveis que pretenen ajudar les famílies a conciliar la vida laboral i que esdevenen en espais per a l’educació, l’aprenentatge i la diversió dels veïns i veïnes de Morella”.

Més informació: