S’ha trobat un cadàver prop del cementiri de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimarts, 21 de maig de 2013 . 1 comentari
Etiquetes:

El cadaver d’una persona trobat a Vilafranca aquest matí, sembla ser el d’un home del municipi que, a hores d’ara, es creu que podria haver mort per causes naturals. Durant tot el matí s’han barallat diferents hipòtesis al voltant d’aquest succés, ja que el cos de la persona es trobava en un camí proper al municipi i amb la cara desfigurada. Fins i tot, les persones que l’han trobat no l’han pogut reconèixer.

La notícia ha causat un cert revol al municipi, ja que s’han comentat versions molt diferents al voltant del succés. En primera instància s’ha arribat a dir que la persona morta podria portar un tret al cap, qüestió que posteriorment s’ha descartat. El cadàver ha estat traslladat amb un furgó fúnebre fins a l’Institut Anatòmic Forensea Castelló, on este dimecres li realitzaran l’autopsia i es determinaran les causes de la mort.

El cos sense vida d’aquest veí, d’uns 70 anys d’edat, ha estat trobat a primera hora del matí per tres homes que passejaven per la zona. Ràpidament han donat l’avís a la Guàrdia Civil, que s’ha traslladat al lloc dels fets.

L’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena ha assegurat que es descarta que es tracte d’una mort violenta. Sí ha confirmat també que el rostre ha aparegut desfigurat, probablement per l’acció d’algún animal, el que ha portat la confusió inicial que apuntava a un tret d’arma de foc.

Més informació:

1 comentari

  1. Mis codolencias por tan trite suceso a toda su familia y amigos. La fotografia sobra en esta noticia, aunque sirve como denuncia para ver como dejan unos guantes y plasticos que no es donde se dejan esos residuos.