Guillermo Sangüesa dimiteix com a regidor de l’Ajuntament junt amb Isabel Sangüesa

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 22 de maig de 2013 .
Etiquetes: , ,

Notícia d’impacte polític a Morella. Els membres de la corporació municipal del grup popular, Guillermo Sangüesa i Isabel Sangüesa, han dimitit dels seus càrrecs com a regidors de l’ajuntament de Morella. Aquest matí han acudit a les oficines municipals per presentar les seues cartes de dimissió. En el cas de Guillermo Sangüesa, exercia de portaveu del Partit Popular, pel que l’oposició tindrà de buscar un nou representant en els plenaris. La dimissió aplega just en el dia concret en que es compleix l’equador de la legislatura -les últimes eleccions locals van ser el 22 de maig de 2011-, i a dos anys d’uns nous comicis locals. La dimissió és per “motius personals” tal com apuntava el fins ara portaveu del PP de Morella. Tots dos donaran més detalls després del proper ple.

Els populars compten amb quatre regidors escollits després de les darreres eleccions municipals. Després d’esta dimissió, es quedaran José Agustín Amela, president del PP de Morella, i Jesús Ortí. Tot apuntaria a Amela com a nou portaveu, tot i que Ortí va anar a la llista com a numero dos i el president dels populars morellans com a numero tres.

Segons la llista dels passats comicis municipals, els que entrarien en lloc de Guillermo Sangüesa i Isabel Sangüesa, serien Miguel Ángel Querol Vives i Noelia García Sales, numero cinc i sis per ordre respectivament. Tant Querol, com García, van entrar a formar part d’esta llista des de Noves Generacions del PP. Són dos joves que entrarien per primera vegada en una corporació municipal, sempre i quan no renuncien a eixa opció.

. Des de 2003

Guillermo Sangüesa portava des de l’any 2003, és a dir, 10 anys, com a membre de la corporació municipal i els darrers mesos de 2007 entraria com a portaveu substituint a Fran Medina en este lloc. A les passades eleccions municipals, encapçalaria per primera vegada la llista del Partit Popular a Morella. Isabel Sangüesa també comptava amb experiència municipal formant part durant varies legislatures de les llistes dels populars morellans i entrant com a regidora al 2007.

. Reaccions

L’alcalde, Rhamsés Ripollés, ha estat informat de la dimissió pel fins ara portaveu popular i indicava que “respecto la decisió i agraeixo el treball de tots dos per Morella”.

Més informació: | |