Cuarto Milenio visita Morella amb “El càtar imperfecte” de Víctor Amela

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 23 de maig de 2013 .
Etiquetes:

Un equip del programa de cuatro Cuarto Milenio, ha estat recentment per Morella per tal l’amanir un reportatge al voltant de l’últim càtar que va viure bona part de la seua vida refugiat a la Placeta dels Tarrascons. El programa de misteris, dirigit i presentat per Íker Jiménez, el també conductor del programa de la cadena Ser Milenio 3, parlarà d’aquest fet que s’ha tornat d’actualitat arran de la publicació del llibre El càtar imperfecte de Víctor Amela.

El reportatge, que està programat per al programa d’aquest mateix diumenge segons ha confirmat l’alcalde de Morella Rhamsés Ripollés a les xarxes socials, recull imatges i testimonis de la ciutat de Morella mitjançant la novel·la històrica que continua sent un dels llibres més venuts a Catalunya després de l’èxit de Sant Jordi.

D’aquesta manera, el programa de cuatro es fixa novament en la comarca dels Ports, que ja ha sigut protagonista en anteriors temporades, sent La Balma o la celebració del Sant Antoni temes tractats des del punt de vista del misteri.

Més informació: