El CBF Morella fa un balanç positiu de la temporada, però “falta major implicació”

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 23 de maig de 2013 .
Etiquetes:

El CBF Morella celebrava esta setmana un dels actes sinònim del final de temporada, les fotos de grup per guardar un record del que ha estat la darrera campanya. Ho feien al Centre Esportiu Jaume I en un ambient de germanor i festa. Enguany, el club ha comptat amb tres equips, amb la gran novetat de l’equip júnior. En primer lloc es faria la foto de família amb totes les xiques, col·locades per files segons la categoria. Al front les més menudes, un grup que ha entrenat i es prepara de cara a entrar a jugar. Tot seguit les alevins, després les infantils i al fons les més grans, les júnior. Primer foto amb el xandall i tot seguit foto amb les samarretes oficials. El nombre de xiques ha estat inferior al dels darrers anys amb un total d’unes 40 jugadores.

Després de la foto de família, les xiques van anar passant per fer-se les fotos d’equip. Cadascuna de les xiques es feia la foto en les companyes que han tingut durant esta temporada, passant moltes hores a la pista disputant partits i entrenant. El balanç en la matèria esportiva ha estat d’allò més positiu. En les júniors es van trencar les expectatives dipositades amb una excel·lent temporada. Les infantils van rendir molt bé, quedant campiones de la primera fase i caient per poc en uns complicats octaus de final, mentre que les alevins, que també han rendit d’allò més bé, tancaran campanya amb el torneig de Morella.
La competició que es desenvoluparà este cap de setmana a al Centre Esportiu Jaume I ja és tot un clàssic en la categoria aleví, portant a diferents equips a la comarca i sent una bona prova final per a les morellanes.

De cara al futur, des del club és demana “major implicació de més gent”. Es necessiten més xiques i entrenadors per a que no es perdi l’esport del bàsquet en clau femenina a Morella. De totes formes, la família del Club Bàsquet Femení Morella no perd les ganes i la il·lusió i ho demostra lo bé que s’ho passen les actuals integrants amb ganes de seguir en este camí que deixa en bon lloc el nom de la localitat i potencia l’esport femení d’equip.

Més informació: