Morella ultima les jornades de la Gent Gran que se celebraran al juny

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 23 de maig de 2013 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Morella està ultimant les jornades de la Gent Gran que se celebraran al mes de juny. Es tractarà d’una setmana amb una gran diversitat d’actes, en les què es reivindicarà la implicació d’aquest sector de la població. A més d’aquesta notícia, aquests dies s’ha conegut que la gent gran de Morella es quedarà sense l’actuació teatral de cada any, perquè la Diputació de Castelló ha eliminat aquesta línia d’ajudes. Des del consistori morellà es considera que aquest servei complia una tasca interessant, ja que era l’oportunitat que tenien els majors de la localitat de presenciar una obra teatral.

La regidora de la gent gran, Malú Blasco, lamenta que “les retallades de la Diputació solen castigar aquest sector de població, privant-los de serveis bàsics i també d’activitats culturals i d’entreteniment amb les què gaudien cada any”. Malgrat l’eliminació d’aquest servei, la regidora explica que “des del consistori continuarem organitzant més activitats per a la gent gran, com les jornades anuals que se celebraran el mes que ve, ja que aquest sector de la població està molt participatiu i actiu “. Blasco afegeix que “les jornades es tornaran a organitzar sota l’eslògan de “Vivim i donem vida “, perquè defineix a la perfecció el sentiment que traslladen els nostres majors”. En aquest sentit, apuntava que s’estan preparant novetats, atenent les demandes i inquietuds que tenen els més majors i se celebrarà una nova reunió en uns dies per concretar totes les activitats.

. Universitat per a Majors

Una altra de les novetats per a aquest sector de la població és que ja s’ha obert la preinscripció de la matriculació per al curs 2013-14 de la Universitat per a Majors. Fins al dia 21 de juny, els interessats tindran la possibilitat de inscriure’s al nou curs. Cal assenyalar que aquest servei té un gran èxit entre els veïns de Morella, ja que compta amb desenes d’alumnes que s’acosten a l’àmbit universitari i que, a més d’aprendre, fan grans treballs de investigació.

Més informació: |