La mostra fotogràfica ‘Imaginària’ torna a Morella

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 25 de maig de 2013 .
Etiquetes: ,

Són imatges realitzades al Monestir de Santa Maria de Poblet, situat a Tarragona. L’autora de les mateixes és la fotògrafa Gracia Barrué, interessada en fer aflorar les emocions dels espectadors a través de les instantànies. Gracia ha fet ús del monestir i del que ocorre al seu interior per tal de plasmar una espiritualitat que, segons l’autora, totes les persones tenim dins.

Apropant-se a la vida de recolliment i espiritualitat que es tanca darrere d’un convent de clausura, l’autora ha perseguit un objectiu: posar de rellevància la transcendència de cada individu en el seu entorn.

Esta mostra forma part del Festival fotogràfic itinerant ‘Imaginària’, de la Universitat Jaume I de Castelló. Des de l’any 2003, diferents exposicions de fotos s’han instal·lat en molts dels municipis de la província per tal d’aportar l’art en tot el territori castellonenc. Enguany, 21 són les exposicions que formen part d’Imaginària i que es poden contemplar a municipis com Benicarló, Culla, Vinaròs o esta de Morella.

Al llarg dels últims 10 anys ‘Imaginària’ ha organitzat més de 300 activitats relacionades amb la promoció fotogràfica, entre exposicions, projeccions i esdeveniments. Esta iniciativa s’ha convertit en un gran aparador en el qual mostrar l’obra tant de fotògrafs ja reconeguts com d’altres que intenten fer-se un lloc. La mostra de fotos del monestir de ‘Poblet’ estarà a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella durant 15 dies.

. Vídeo . La mostra fotogràfica “Imaginària” torna a Morella

Més informació: |