LA FALSA: “Spain eight points, l’Espagne huit points”

Joan Carles Marcobal . 26 de maig de 2013 .
Etiquetes: , , ,

La nostra dignitat com a unitat de destí universal que som ha estat de nou ferida des d’Europa: els sis punts d’Albània i els dos italians no minimitzen l’afront patit per la nostra nació des de tot el continent al festival d’Eurovisió, el qual no guanyem, sens dubte, per l’existència d’alguna mà negra. Menys mal que el nostre orgull va aflorar de nou en la final de la Copa del Rei i vam demostrar a Europa que, a pesar de les dificultats per les que passem, som capaços d’omplir de gent un estadi pagant uns preus desorbitats.

Ni la llibertina Europa ni les depravades hordes roges maçòniques impediran que siguem la reserva espiritual d’occident. I per assolir els nostres objectius comptem amb TVE que ja emet reportatges educatius i alliçonadors de com les mares han de vestir decorosament les seues filles per tal de que no surtin provocatives al carrer. Ja saben, com Carmen de España: ‘con bata de cola pero cristiana y decente’.

Demostrat queda que el cel es guanya amb sofriment i per evitar que ens condemnem a les calderes de Pere Botero, la Generalitat Valenciana posa tots els seus esforços per a que la nostra vida sigue un vall de llàgrimes i que la ciutadania del PAIS VALENCIÀ ens guanyem el cel en vida. Per a tal cosa ens han convertit en la segona autonomia més pobra de l’estat espanyol amb una cota del 18% de pobresa.

I per a fer-nos més accessible la glòria, la nova llei Wert d’educació, a petició de l’església omnipotent, pot determinar la igualtat acadèmica de l’assignatura de religió en un país laic. ‘Por el imperio hacia Dios’.

Més informació: | | |