Qué Hacer en Morella, un nou servei per millorar el destí turístic que s’estrena aquest divendres

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 28 de maig de 2013 .
Etiquetes:

La regidora de turisme, Maria Rallo, la presidenta de l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (Assetmico), Raquel Ferrer, i l’empresa editora dels continguts Comunicacions dels Ports, han presentat una nova iniciativa que oferirà al visitant tota l’oferta del municipi. Qué Hacer en Morella naixerà en tres suports, imprès, digital i televisió, per convertir-se en un catàleg informatiu setmanal, que explique totes les activitats que es poden realitzar a la localitat. El primer número naixerà aquest mateix divendres, on destacaran la presentació del llibre “El Càtar Imperfecte”, de Víctor Amela, i la celebració del Corpus Christi.

La regidora de turisme destaca que “aquest servei naix amb la intenció de millorar l’estada del visitant al nostre municipi i d’explicar tot el que pot fer, perquè gaudisque encara més dels dies que estiga amb nosaltres”. A més, Rallo afegeix que “a la localitat s’organitzen moltes activitats que els visitants es troben i que no coneixen. Amb aquest servei, podran tenir tota l’agenda i l’explicació i importància de cada acte “. Per exemple, en el primer número s’explica com van arribar els últims càtars a Morella, arran de la presentació de la novel·la de Víctor Amela. O la història del Corpus Christi, que és un dels més àntics de la Comunitat Valenciana i se celebra des de fa 655 anys.

Aquesta iniciativa també permetrà que els visitants coneguen altres encants turístics de la zona, que a vegades no formen part de la ruta del visitant pel desconeixement. Per exemple, turisme actiu, rutes senderistes, Xiva, Ortells, miradors per fer fotos de la localitat, el cicle festiu anual … També cal destacar que és una eina complementària a l’aplicació per a mòbils de Morella, que permet conèixer molts detalls dels atractius turístics de la localitat.

El fullet es distribuirà pels establiments turístics, mentre que el programa de televisió durarà uns 15 minuts i ho farà per nord · la televisió comarcal. A la pàgina web www.quehacerenmorella.com també es recolliran tots els detalls de les notícies turístiques, culturals i tradicionals del municipi.

Més informació: