La Generalitat Valenciana ja ha pagat als alumnes-treballadors de l’Escola Taller dels Ports els 6 mesos que els devia

comarquesnord.cat . Els Ports . divendres, 31 de maig de 2013 .
Etiquetes: , ,

La Generalitat Valenciana ha pagat el 80% del deute que mantenia amb l’Escola Taller dels Ports. La Mancomunitat Comarcal ha rebut 181.000 euros amb els quals podrà pagar totes les mensualitats endarrerides amb els alumnes-treballadors i amb els seus professors.

El president de la Mancomunitat dels Ports, Santi Pérez, ha afirmat que aconseguir que la Generalitat pague esta part que devia ha sigut un camí llarg i difícil. Pérez ha estat permanentment cridant als responsables de la Conselleria d’Hisenda per tal d’agilitzar uns pagaments que no s’hagueren hagut de retardar. Ja al mes d’abril, la subsecretària d’Hisenda va comunicar que al mes de maig es faria efectiu el pagament.

Finalment, ha sigut l’últim dia del mes l’escollit per posar punt i final a molts mesos d’angoixa i de manifestacions per part dels membres de l’Escola Taller. Han hagut de passar ni més ni menys que 168 dies per tal que la Generalitat pague els 6 mesos de salari que s’endeutaven. Tant alumnes com professors rebran el que els correspon la propera setmana, quan la Mancomunitat distribuirà el pagament rebut.

Este ens ha afirmat que tot i no haver rebut el 100% del que correspon a l’Escola Taller, pagar als membres de la iniciativa formativo-laboral és la seua prioritat. El mal sabor de boca amb el qual concloïa l’Escola Taller dels Ports sembla que comence a desdibuixar-se.

Més informació: | |