Vall-de-roures serà la seu inaugural del Campionat d’Europa de Bike Trial

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . divendres, 31 de maig de 2013 .
Etiquetes: , ,

Vall-de-roures serà estiu estiu la seu de la prova inaugural del Campionat d’Europa de Bike Trial. Després de l’èxit aconseguit l’any passat en l’organització de la Copa d’Europa, la capital del Matarranya acollirà els pròxims 13 i 14 de juliol la primera de les tres proves que consagraran al millor pilot d’Europa 2013. Per a l’ocasió, Club Trial Matarranya ha preparat un circuit integrat per set zones naturals i dos d’indoor molt exigents per als competidors. A més, la prova és puntuable per al Campionat d’Espanya de Bike Trial i el cap de setmana es complementarà amb algunes exhibicions per als amants de l’esport de les dos rodes.

Sergio Puyo, secretari del Club Trial Matarranya, va subratllar que “enguany ens estrenem amb el Campionat d’Europa. L’any passat, quan va acabar la Copa, vam rebre moltes felicitacions per part de la Unió Internacional de Bike Trial. I ens van animar a que apostàrem més fort”. Vall-de-roures acollirà una prova que s’assumeix “amb molt respecte. A vegades ens preguntem què estem fent. Però estem convençuts i treballem perquè siga tot perfecte”. El recorregut serà similar al que va acollir la Copa d’Europa. Hi haurà set zones naturals, dos d’indoor a les instal·lacions del Club Trial Matarranya, a més de zona de paddock i acampada en un emplaçament envejable.

El Club compta amb el suport de la Comarca del Matarranya, el Club Bike Trial del Baix Aragó, l’Ajuntament de Valderrobres, la Diputació de Teruel, Monty i la Unió de Bike Trial Espanyola i Europea per al desenvolupament d’esta prova. Així mateix, la prova inaugural del Campionat d’Europa serà puntuable per al Campionat d’Espanya, per la qual cosa Vall-de-roures veurà “als millors pilots d’Europa i d’Espanya”. L’any passat, per a la Copa d’Europa, van participar més de 90 pilots. “Apostem fort, i l’objectiu és agrupar més de 100 pilots”, va sentenciar Puyo.

Més informació: | |