Els concursos infantils de relats i pintura ‘Matarranya Viu’ aplega 540 treballs

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dissabte, 1 de juny de 2013 .
Etiquetes:

El passat dissabte 1 de juny, en el context del projecte Contracte del Riu Matarranya, es van entregar els premis del XI Concurs Artístic i de Relats ‘Matarranya Viu’. L’acte es va celebrar al saló d’actes de la seu de la Comarca del Matarranya, entitat que de forma conjunta amb la Plataforma en Defensa del Matarranya ha gestionat este premi que en la seua XI edició ha assolit la majoria d’edat.

El premi va dirigit als escolars d’infantil i primària de la conca del Matarranya. El seu objectiu és conscienciar la població escolar sobre la importància de cuidar el nostre entorn i especialment els nostres rius. La qualitat dels treballs presentats va ser molt alta, i d’ells es desprèn el valor que li atorguen al seu entorn i especialment al seu riu les noves generacions.

La convocatòria ha tingut un gran èxit de participació, amb 540 treballs presentats de 9 centres educatius de la conca, estant representats gairebé la totalitat de les localitats de la conca. De tots els treballs presentats, que estan tenint una participació cada vegada més potent, se’n van triar 12, nou en la categoria de dibuix artístic i tres en la categoria de relat.

. PREMIS INFANTIL PINTURA:

Primer curs: Marina Villanueva
Segon curs: Martín Vives
Tercer curs: Awa Fedior

. PREMIS PRIMÀRIA PINTURA:

Primer curs: Alicia Sangüesa
Segon curs: Raquel Zurita
Tercer curs: Ainhoa Llop
Quart curs: Carlos Segura
Cinquè curs: Hèctor Llop
Sisè curs: Estefania Camps

. PREMIS PRIMÀRIA RELATS:

Quart curs: Sara Subirats
Cinquè curs: Evelyne Spaul
Sisè curs: Hasnae Zalmat

Més informació: