Més de 300 persones es manifesten a Vilafranca amb el crit unànime de “Fracking no”

comarquesnord.cat . Vilafranca . dissabte, 1 de juliol de 2013 .
Etiquetes:

Aquest dissabte s’ha portat a terme a Vilafranca la segona part de la ronda de mobilitzacions antifracking que organitza la Plataforma Antifracking Comarques de Castelló. Cada vegada són més les persones que, arreu del nostre territori diuen “No al fracking i a Vilafranca, se n’han vist avui moltes mostrant l’oposició. Més de 300 persones han participat en la manifestació, on s’han arrimat també algunes persones de pobles veïns com Cinctorres, Morella, Castellfort i Ares.

Membres de la Plataforma Antifracking comarques Castelló han fet la presentació de l’acte i s’ha iniciat el recorregut pels carrers amb una pancarta de “Fracking No” a la capçalera, seguida de personal amb pancartes casolanes i altra pancarta de l’Ajuntament de Vilafranca, on es feia servir també el mateix lema. Xiulets, algun tambor i molts crits contra el fracking i en defensa de les comarques, s’han sentit pels carrers.

De tornada al lloc d’inici i com s’havia anunciat, la PAF i els representants municipals, en aquest cas, de Vilafranca, Ares i Les Coves de Vinromà, han llegit i han signat l’Acord Comarques de Castelló, un document d’oposició al fracking, de defensa de la qualitat de l’aigua i la salut humana i un compromís de treballar per una legislació especifica que prohibisca el fracking i per un canvi de model energètic.

El proper dissabte 8 de juny, continua la ronda de mobilitzacions contra el fracking a Sant Mateu.

. Vídeo . Vilafranca torna a dir “No al fracking”

Més informació: