Cretense goleja Valderrobres (4-1) en l’últim partit de la temporada

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 2 de juny de 2013 .
Etiquetes: ,

El Cretense ha tancat la temporada de la millor manera possible. Ho ha fet guanyant al Valderrobres, davant la seua afició, i el dia que rendia homenatge a J. Miguel Brenchat, jugador que ha decidit penjar les botes. El partit va acabar amb un contundent (4-1) per als de casa, un partit que es va acabar abans del descans, quan Raúl va fer el segon dels locals en transformar un penal que va suposar l’expulsió del porter de Valderrobres. Els de la capital del Matarranya van anar a Queretes amb l’objectiu de tancar la temporada de la millor manera possible. De fet, les millors ocasions durant la primera mitja hora van ser per a ells. Però el Cretense va ser molt més efectiu, i en apenes cinc minuts va sentenciar el partit. Raúl Moles va ser l’autor dels dos primers gols, certa comoditat que el Cretense no havia tingut en tota la Lliga d’Ascens. Felipe va posar la por al cos cap als 5 minuts de la segona part. Però al minut 62 Javi Susaneta, i al 65 Sergi Manero, van esborrar totes les possibilitats de remuntada. Al Valderrobres se li va fer dur jugar més de 45 minuts en un home menys. El Cretense, en canvi, molt content per la victòria.

Sergi Manero, jugador del Polideportivo Cretense, va explicar per a Ràdio Matarranya com va anar el partit, i va recalcar “el regal” que ha segut tindre a Brenchat durant tants d’anys al Queretes. L’equip volia regalar-li una victòria al jugador i a l’afició en una temporada que “ha segut molt irregular”, en part per les lesions de jugadors importants que els han deixat durant molts partits fora de la convocatòria. El Cretense ha tancat la temporada en 7ena posició. L’any passat van fer un 5è lloc. Però el Cretense, igual que la temporada passada, ha disputat la Lliga d’Ascens i s’ha hagut de trobar entre els vuit millors de la categoria. Una lliga que s’ha emportat el Lécera, però no estan totes clares de que jugo la pròxima temporada a Regional Preferent. Per la seua part, Albalate està jugant la promoció d’ascens contra Novallas. De moment, l’eliminatòria la té de cara, ja que va guanyar l’anada (2-1).

José Vicente Rebullida, entrenador del Valderrobres, va reconèixer que “quan ja no hi ha res en joc, és difícil motivar els jugadors”, i va valorar l’any com a positiu. “La gent tenim una memòria a curt temps. I és cert que si valorem els últims partits, no hem estat molt bé. Però la temporada és notable, d’un 8”. El Valderrobres va acabar la Lliga Regular en primera posició, tot i que Rebullida va entreveure que “sobre el camp vaig veure millors equips que el nostre”. Nou cos tècnic, nou equip, sent Valderrobres un dels equips més joves de tota la categoria esta temporada 2012/13, i “amb jugadors que no es coneixien entre ells i altres que pujaven de juvenils i no havien competit al màxim nivell”. Al final, Valderrobres ha acabat en 6ena posició. En relació al format de lliga del pròxim any, tot està enlaire. Els equips es van reunir amb Federació fa una setmana, i no es descarta la creació d’una lliga constituïda pels equips del Baix Aragó.