El ‘Capsigrany’ porta teatre a Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 3 de juny de 2013 .
Etiquetes: , ,

Vilafranca celebra durant el 7, 8 i 9 de juny, la 14ª edició de la Mostra de Teatre ‘Capsigrany’, iniciativa nascuda l’any 2000 i que pretén apropar als municipis de l’interior castellonenc, obres de teatre de qualitat. La Mostra ‘Capsigrany’ està organitzada per l’Associació Cultural que porta el mateix nom.

Per a això, s’han organitzat durant tot el cap de setmana nombroses actuacions, tant de sala com al carrer, amb companyies vingudes des de Burgos, Barcelona, Girona, Lleida, Betxí i Vila-real (Castelló) i també de municipis de la comarca dels Ports, com Morella i Vilafranca.

El festival començarà el divendres 7 de juny, al matí. A les 11,30 hores s’anuncia l’espectacle “La Ventafocs”, protagonitzat pels alumnes de 1º i 2ª de Primària del Col·legi Verge de Vallivana de Morella, a la Sala Carles Pons de la Casa de Cultura. En aquest mateix espai es realitzarà la inauguració oficial de el ‘Capsigrany’ a les 22,15 hores per donar pas a l’obra ‘Déjà Vu’ a càrrec de Mag Edgard de Lleida.

Durant tota la jornada del dissabte 8 de juny hi haurà representacions teatrals per a tots els públics. A les 12 hores, la companyia Artristras Teatre de Barcelona ofereix a la Casa de Cultura l’espectacle infantil “Els petits més grans”. A la tarda, l’acció es trasllada a la Plaça Don Blasco amb els espectacles “Petit Circ” de la Troupe Malabó de Betxí ( Castelló ), a les 16 hores i posteriorment, a les 17,45 hores arriba “Sabates en l’aire” de la companyia La Furtiva de Vila-real. La sessió vespertina del dissabte finalitza amb “Aquí va a passar alguna cosa” de la companyia Zanguango Teatre de Burgos a la Casa de Cultura.

A la nit, el Poliesportiu Municipal albergarà l’actuació de la companyia Borja Ytuquepintas de Barcelona que ofereix “Somnis de sorra”. La festa del teatre prossegueix amb una cercavila “Bufagaites” de Vilafranca i l’actuació de Disc Eclipsi en el Parador de Festes.

La 14ª edició de el ‘Capsigrany’ baixarà el teló el diumenge 9 de juny amb actuacions a la tarda. A les 17,30 hores, a la Casa de Cultura, “Víctor i el Monstre”, per Essència Produccions/Ferreret Teatre/Cia. Anna Roca, espectacle per a públic jóven-adult i a les 19 hores en l’Avinguda del Losar, la companyia Elegants de Girona clausurarà el ‘Capsigrany 2013’ amb “Cabaret Elegance”.

Un any més, el ‘Capsigrany’ arriba en el segon cap de setmana de juny amb una atractiva proposta teatral per a Vilafranca i tota la comarca dels Ports. Cada vegada són més els visitants d’altres municipis que s’apropen a el ‘Capsigrany’ en aquesta oferta de teatre de qualitat.

Més informació: | |