Vilafranca prepara la piscina d’estiu per a finals de juny

comarquesnord.cat . Vilafranca . divendres, 7 de juny de 2013 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Vilafranca està posant a punt la Piscina d’Estiu per a la campanya que s’aproxima. A les darreres jornades s’estan realitzant treballs per part de la Brigada d’Obres, referents a la neteja i diferents reparacions a la instal·lació esportiva. El dur hivern sempre ocasiona desperfectes de diferents tipus i ara s’estan reparant per a la seua apertura. També s’està millorant l’accés des de la Piscina Climatitzada a la Piscina d’Estiu. L’empresa Esport i Diversió, s’encarregarà de gestionar el funcionament de les dues piscines.

Habitualment, la piscina de Vilafranca compta amb una temporada de dos mesos de funcionament. Concretament entre l’1 de Juliol i el 31 d’Agost. De moment no es pot concretar la data d’obertura, però s’espera que siga tot just finalitze el curs escolar, de cara a finals de juny.

Al voltant del funcionament de la piscina d’estiu, és necessari comptar amb socorrista. A la instal·lació també es compta amb el baret, qüestions aquestes de les que també s’encarregarà Esport i Diversió. Quan es va fer la concesió per la Piscina Climatitzada, s’acordaven també tots els detalls per a la gestió de la piscina d’estiu.

L’any 2012, l’apertura de la piscina d’estiu coincidia amb la inauguració de la Piscina Climatitzada, fet que va ser un autèntic ‘boom’ a Vilafranca. L’afluència d’usuaris durant tot l’estiu va ser massiva a les instal·lacions. Des de l’Ajuntament de Vilafranca s’espera que aquest estiu continue la mateixa dinàmica a les piscines municipals.

Pel moment, les temperatures del mes de juny no estan sent les més habituals en aquesta època de l’any. A més, com s’està poden apreciar durant estos dies , les tronades estan fent acte de presència de manera important en aquesta primera setmana del mes. Podriem dir, que l’oratge no està acompanyant massa, encara que s’espera que la situació es normalitze i arribe per fi l’estiu. Des de l’empresa que s’encarregarà de la gestió s’informarà del dia de l’obertura, esperant que siga a finals d’este mes.

Més informació: