Vilafranca aprova 72.410 euros per a les festes patronals

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 10 de juny de 2013 .
Etiquetes: , ,

Vilafranca ha aprovat, en el ple ordinari del mes de juny, el pressupost per a les festes patronals. Enguany estes celebracions tindran un pressupost de 72.410 euros, una quantitat econòmica considerablement inferior a la de l’any anterior, quan es van destinar fins a 132.600 euros per unes festes que, a la seua vegada, ja eren vora 60.000 euros més econòmiques de l’habitual.

La situació econòmica i la manca de Comissió de Festes han fet que el pressupost hage disminuït de forma tant dràstica. “A banda de que hi ha que retallar despeses, cal dir que només estan inclosos els actes organitzats per l’Ajuntament”, apunta l’alcalde Oscar Tena, alhora que apunta a que hi haurà l’ajut d’associacions i penyes del poble per tal de tirar endavant els festejos.

“Anem a intentar fer unes festes com tots els anys, unes festes bones per a Vilafranca. Són necessàries”, diu l’alcalde qui assegura que, a pesar de la crisi, seran “unes festes molt participatives, molt populars, amb pràcticament tots els actes gratuïts, amb la festa al carrer i demanem la màxima participació”.

Més informació: | |