El SocialTrip #sienteTeruel recorrerà des de demà les regions del Matarranya i el Maestrat

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dimarts, 11 de maig de 2013 .
Etiquetes:

Turisme de la Diputació Provincial (DPT) ha presentat una nova etapa del SocialTrip, i que ara recorrerà les comarques del Matarranya, el Maestrat i Jiloca, encara que farà alguna estada més per Albarracín i el Baix Aragó. Serà des de demà (dimecres 12 de juny) i fins diumenge, i amb este viatge s’acabarà de conèixer tota la província. Com en anteriors estades, els prescriptors convidats no sabran què els espera a la província, tot i que l’objectiu d’este viatge és clar, mostrar la diversitat que ofereix Terol en matèria turística i la integració amb els seus veïns en una mateixa línia d’actuació.

L’entrada a la província serà a través de tres vies de comunicació. Un grup arribarà des de València gràcies a l’empresa de lloguer de cotxes Sixt (que presta tres vehicles per a este viatge). Un altre grup arribarà des de Saragossa i l’últim des de Madrid fent, per tant, recorreguts diferents els primers dies. Les tres rutes que acabaran al Matarranya posaran l’èmfasi a la varietat d’alternatives que ofereix la província de Terol, recordant la magnífica gastronomia, el seu patrimoni històric i natural i el gran nombre d’activitats d’oci i aventura que es poden fer.

El diputat delegat de Turisme, Andrés Hernández, va apuntar que amb este tercer viatge “acabarem de mostrar tota la província”. Hernández va destacar la col·laboració de la societat des de l’inici del projecte i anima a “seguir participant activament a través de les xarxes socials”. El diputat delegat va recalcar també que # sienteTeruel “no acaba amb este viatge, sinó que és una cosa viva”. Per a Hernández “s’ha creat un sentiment de província i una marca pròpia per a difondre tots els atractius que tenim”. Des que va començar el projecte promocional #sienteTeruel s’han aconseguit més de 85 milions d’impressions a twitter i hi ha més de 2.400 fotografies de la província a Instagram.

Més informació: