Andreu Casero, a la societat espanyola de periodística

comarquesnord.cat . Castelló . dimecres, 12 de juny de 2013 .
Etiquetes: , ,

Tal i com ha publicat el Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I, el morellà Andreu Casero ha estat elegit com a membre de la Societat Espanyola de Periodística. Andreu és professor i vicedegà del Grau de Periodisme de la Universitat de Castelló i ara ha sigut escollit per l’assemblea de la Societat Espanyola de Periodística com a membre de la junta de govern d’esta entitat. És la primera vegada que un professor de l’UJI accedeix a la junta directiva d’esta associació, formada només per set membres.

La Societat Espanyola de Periodística, la principal associació científica del país dedicada a l’estudi i recerca del periodisme, va ser fundada en 1989 i el proper any celebra el seu 25é aniversari. Compta amb més de 150 socis vinculats a la pràctica totalitat d’universitats espanyoles, tant públiques com privades, que compten amb estudis en Periodisme. Organitza anualment un congrés internacional i edita la revista científica Textual & Visual Mitjana.

La Junta Directiva de la SEP està integrada per set membres. Concha Edo de la Universitat Complutense com a presidenta; Fernando López de la Universitat de Navarra com a vicepresident; José María Legorburu de la Universitat CEU San Pablo de Madrid com a secretari; María Teresa Sandoval de la Universitat Carlos III de Madrid com a tresorera; i José Alberto García de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, Salomé Berrocal de la Universitat de Valladolid i Andreu Casero de l’UJI com a vocals.

Més informació: | |