Ares del Maestrat es prepara per celebrar el concurs de Gossos de Rabera este cap de setmana

comarquesnord.cat . Ares del Maestrat . dimecres, 12 de juny de 20132 .
Etiquetes:

Este cap de setmana del 15 i 16 de juny Ares del Maestrat acull una nova edició del concurs de gossos pastors. Un any més, competiran pastors i gossos arribats des de Catalunya, Euskadi i Comunitat Valenciana. Enguany, a més, també hi haurà concursants procedents d’Andalusia i les Illes Balears. En la Canà d’Ares els pastors hauran de guiar als gossos perquè, estos, al seu torn, s’encarreguen de marcar el camí de les ovelles a través dels obstacles.

A més del concurs, el municipi viurà un complet cap de setmana al voltant de l’activitat pastoril ja que s’ha convocat el primer concurs de fotografia sobre els gossos pastors. Els participants podran realitzar les fotografies durant el desenvolupament del concurs i hauran de presentar un màxim de dos. La data límit de lliurament serà el 15 d’agost i el premi suposa ser el cartell del concurs de l’any següent més d’un dinar o sopar per a dues persones a l’Hotel d’Ares. Els xiquets de la localitat i d’altres municipis podran participar dissabte al matí en un concurs de dibuix sobre les ovelles, els gossos i els pastors.

Així mateix, s’ha organitzat un altre concurs innovador en el municipi sota el nom: “Què sap fer el teu gos? Que tindrà lloc el dissabte a la vesprada. Com a complement durant el cap de setmana actuarà la batucada de Morella i la monologuista Carola Maldonado.

El diumenge dia 16 tots els interessats podran participar d’un dinar al local multiusos. Durant el matí del diumenge mentre es desenvolupa el concurs de gossos pastors, els xiquets podran gaudir de passejades en ruc. A més, Ares obrirà els museus de l’antiga nevera medieval , la cova del castell, el barranc dels molins fariners i les pintures rupestres.

Més informació: