Es produeix un aparatós accident al pas de la N-232 per Morella

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 16 de juny de 2013 .
Etiquetes:

Dos turismes s’han vist afectats en un aparatós accident en el punt quilomètric 64 de la N-232 a l’altura de Morella a darrera hora de la vesprada, prop de la zona d’autocaravanes. Afortunadament, no s’han tingut de lamentar ferits de gravetat entre les tres persones que viatjaven en els dos cotxes.

Dos dels ferits lleus anaven en un Chrysler 300C, direcció Alcanyís, mentre que una persona viatjava direcció Vinaròs en un Renault Megane. Este segon vehicle impactaria amb el Chrysler lateralment, baixant després del impacte dos-cents metres sense una de les rodes i amb la part davantera destrossada, passant per baix del pont d’accés a Morella i quedantse aturat a l’encreuament per entrar a Morella quan es puja des de Vinaròs. El Chrysler s’eixiria per la cuneta quedant-se dalt de la paret de pedra lateral de la via i tombant una de les senyals que alerta sobre la situació del port de Torremiró.

El SIAB ha alertat dels fets i en un primer moment, per l’espectacularitat de l’accident, s’esperava trobar als afectats encarcerats, però no ha estat així. Un dels ferits ha estat traslladat en ambulància. Però les ferides han estat superficials, amb danys a l’esquena o al coll, sense gravetat. Han intervingut en les diferents tasques per l’accident membres de la Guàrdia Civil de Trànsit i del quarter de Morella, els bombers voluntaris del parc dels Ports i personal sanitari.

Més informació: