“Quan el cinisme entela la realitat”

nord · la televisió comarcal . 16 de juny de 2013 . 1 comentari
Etiquetes: , , , ,

A la nostra província estem de sort una vegada més i el passat dissabte vam comptar amb la presència a Peníscola del president del Govern, Mariano Rajoy. En un acte en el que van cantar les excel·lències de la nostra terra, en el qual se’ns va dir poc menys que si estem vius és gràcies a les accions de govern del Consell i les ajudes de l’executiu de Madrid, el també secretari general del Partit Popular va vindre a dir que açò s’acaba, que la crisi està superada i que hi ha indicis per a l’optimisme molt superiors als brots verds de Zapatero. Se pot ser més alt però més cínic impossible.

Poques hores abans de que Rajoy fera eixes manifestacions professors/es espanyols/es alertaven sobre la malnutrició infantil a Espanya, de com un nombre important d’escolars ni desdejunen ni sopen. Fins i tot, alguns menjadors escolars s’han plantejat obrir a l’estiu per tal de garantir l’alimentació els alumnes dels centres. Segons Rajoy l’any que ve serà una meravella econòmica però els pensionistes espanyols ja tremolen sota l’amenaça de retallar les pensions. Espanya avança… cap a la postguerra: la població infantil infraalimentada i la gent major arruïnada pels carrers demanant almoina.

Per altra banda també es feia públic un informe de l’alta expulsió d’universitaris per no poder pagar les taxes imposades per Wert, amb la pèrdua de valors humans que comporta, cervells desaprofitats per una política que només creu en la formació dels que més tenen, o sigue, els seus propis fills. És eixa l’Espanya que volen crear?

Més informació: | | | |

1 comentari

  1. Segueix fent adonar-se a la gent com són les coses i els personatges. Gràcies Joan Carles