Més de 250 participants a la segona marxa a peu i primera cursa Dinomania de Cinctorres

comarquesnord.cat . Cinctorres . diumenge, 16 de juny de 2013 .

A les dos hores i pocs minuts de l’eixida, el primer corredor arribava a la meta. Mario Bonavista, un jove corredor del Club Maestrazgo s’alçava amb el triomf de la Primera Carrera ‘Dinomania’ de Cinctorres. El municipi vivia una jornada de dissabte amb molt d’esport, celebrant per primera vegada una cursa i per segon any la Marxa a Peu.

El segon en creuar la línia de meta era el corredor Vilafranquí David Prades. Una vegada més, el jove aconseguia quedar entre els millors en una competició molt a prop de casa. En tercera posició, arribava Tomàs Tena. Este corredor aconseguia ser el primer classificat en la categoria de veterans. El quart classificat era un jove de Portell. Albert Ferrer, també del Club Maestrazgo, arribava a la meta entre els aplaudiments dels espectadors.

A la línia de meta també anaven arribant els participants de la marxa a peu, la segona que organitza Cinctorres. Gent de totes les edats tenia a bé recórrer els 16 quilòmetres que conformaven el recorregut.

Entre els corredors, alguns problemes derivats de la forta calor de dissabte. Els serveis sanitaris van haver d’actuar davant alguns esquinços i també alguna lipotímia. També va haver participants que o van acabar el recorregut, per unes o unes altres raons.

La I Cursa per Muntanya Dinomania és una prova de fons per muntanya que, a més de la vessant esportiva, pretén donar a conèixer l’entorn paisatgístic de Cinctorres. Els organitzadors de la jornada esportiva van haver de preparar el recorregut, instal·lar els cinc controls d’avituallament i d’altres tasques necessàries.Des de l’organització es mostraven contents i satisfets amb la resposta dels esportistes. I és que més de 250 persones s’inscrivien o bé a la marxa a peu o bé a la cursa.

La trobada esportiva de Cinctorres va ser tot un èxit, a pesar d’un factor que a tots els participants els va afectar: la forta calor. Cinctorres espera tornar a celebrar una competició esportiva d’estes característiques l’any vinent.

. Vídeo . Més de 250 participants a la “dinomania” 2013