Vilafranca tanca la II Mostra de comerç, empresa i serveis

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 16 de juny de 2012 .
Etiquetes:

Després de la inauguració i la visita de centenars de vilafranquins Vilafranca Espai de Comerç clausura avui diumenge la II Mostra de Comerç, Empresa i Serveis. Aquest matí s’ha previst un taller sobre el maneig de càmeres fotogràfiques i de vídeo, organitzat per Video Milian. A continuació es durà a terme una exhibició de preparació de productes carnis a càrrec de Carns Noel. l’Acadmèmia explicarà a tots els presents el funcionament de Twitter. Mentrestant, Flors i Regals presentarà formes originals de realitzar regals de casament amb diners utilitzats com flors. A la cloenda es sortejaran regals entre els clients. Són premis valorats en 300 euros.

A més, durant tot el matí, el càmping El Llosar oferirà “montaditos” amb la degustació de vi i cervesa. A més Carns Just, Esport i Papereria Els Ports i Forn Ripollès oferiran degustacions i demostracions en els seus aparadors.

El dissabte la vesprada els xiquets van gaudir amb l’actuació del pallasso Nandet. Tanmateix els alumnes del curs de sevillanes que s’ha celebrat en els darrers mesos a Vilafranca van oferir una exhibició.

Més informació: