Dani Blanch renova i continuarà fent història amb el Cinctorrà durant la propera temporada

comarquesnord.cat . Cinctorres . dilluns, 17 de juny de 2013 .
Etiquetes:

Una de les notícies més esperades en el futbol comarcal aplegava la nit del diumenge per les xarxes socials. El Club Esportiu Cinctorrà confirmava la continuïtat de Dani Blanch com a entrenador de l’equip, decisió que avançaria el propi Blanch en el seu perfil personal de Facebook. El missatge al perfil oficial del club diu el següent: “Per fi arriba la notícia més esperada. Dani Blanch ha confirmat que seguirà una temporada més com a entrenador del nostre equip. Estem segurs que amb ell al capdavant podrem fer una campanya molt digna en primera regional”.

D’aquesta manera, Blanch continuarà al front de l’equip després de que la passada temporada fóra històrica per al Cinctorrà guanyant la lliga al grup 1 de la segona regional i aconseguint l’ascens a primera regional.

Dani Blanch s’havia marcat unes setmanes de reflexió per prendre la decisió de seguir o no en el càrrec després de l’emoció que va suposar el títol i l’alegria per l’èxit esportiu. El diumenge es van buidar els dubtes sobre la continuïtat del mister amb paraules del propi Blanch “tinc el plaer de comunicar-vos que després de la consecució del campionat de segona regional, unes setmanes de relax, reflexió (profunda) i després de conversacions amb la directiva del Cinctorrà, he decidit continuar una temporada més com entrenador”. En el seu mur de la xarxa social també donava gràcies “a la família del Cinctorrà per la confiança dipositada en la meua persona i insistir tant per a que continuï un any més”. Al respecte del futur en primera regional, el morellà es mostrava confiat “estic segur que els jugadors ja són molt conscients de l’exigència superior de la primera i m’ajudaran a aconseguir l’objectiu marcat amb la seua implicació i el seu esforç diari”. També tenia paraules emocionades per a la seua família, parella i filla “sobretot demanar perdó i donar les gràcies a Eva i Valèria per permetrem seguir i a tota la família que ajudarà a cuidar de Valèria en la meua absència. Sense elles no podria” acabant l’escrit amb un “gràcies” en majúscules. Uns missatges de la notícia tant el mur del Cinctorrà, com en el de Dani Blanch que han tingut molt de recolzament amb ‘me gusta’ i comentaris de felicitació de gent de la comarca i del futbol regional. Alguns membres del planter també han mostrat la seua satisfacció per la renovació.

Una campanya més, la comunió afició-equip ha estat clau per als triomfs del Cinctorrà i la gran temporada. Els propis aficionats i jugadors van demanar amb molta insistència que l’actual entrenador no deixara l’equip i era la prioritat de la directiva, tal com es va comprovar en les celebracions del conjunt i en l’entrevista que van oferir a nord · la televisió comarcal representants de l’equip. Dani Blanch, clau en l’engranatge d’èxit del Cinctorrà des de que està ell, agafant una bona base que havia deixat el catinenc Marc Adell.

Blanch és un històric del futbol regional de la comarca com a jugador a les files del Morella FC, formant part del planter del primer ascens a primera, mentre que com a tècnic va estar al conjunt morellà ajudant a Diego Boix i ara en solitari en el CE Cinctorrà on ha demostrat la seua vàlua per unir un vestuari i dirigir-lo tàcticament. Els números del Cinctorrà amb ell al capdavant parlen per sí sols.

Així, els cinctorrans ja tenen assegurat entrenador per a la propera temporada, esperant aguantar el bloc guanyador d’esta campanya per poder lluitar de tu a tu amb la resta d’equips de la primera regional.

Més informació: