Valderrobres treballarà al carrer Toledo

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dimarts, 18 de juny de 2013 .
Etiquetes:

Valderrobres va celebrar ple municipal el passat dijous 30 de maig. Al llarg de la sessió plenària es van tractar diversos punts contemplats en l’ordre del dia, com ara l’aprovació del Pla de Racionalització del gasto corrent, la instal·lació d’una caldera de biomassa a la sala de plens de la Casa de la Vila i les ajudes corresponents a l’Escola de Música per a l’exercici 2013, entre altres. A banda de tot això, el consistori de Vall-de-roures també va tractar les activitats esportives previstes per als mesos d’estiu, la construcció d’una pista de pàdel que s’ha aixecat a les instal·lacions esportives de Sant Roc o les obres del carrer Toledo.

Precisament en este últim punt, la corporació municipal va donar llum verd a les obres d’adequació i rehabilitació del carrer Toledo. El seu alcalde, Carlos Boné, va recordar que “és un dels carrers del poble on l’asfalt està en pitjors condicions, i considerem que dins el poc marge que tenim en estos moments per la situació econòmica a l’hora de fer infraestructures, esta ha de ser prioritària”. Boné va afegir que “els veïns porten temps patint pel mal estat d’este carrer”, i les obres se centraran no només en la substitució de l’asfalt, sinó de totes les conduccions d’aigua i els desaigües. Les obres preveuen una inversió de 35.000 euros.

L’alcalde de Valderrobres va explicar que “posats a substituir l’asfalt, renovarem tots els serveis”. La xarxa d’aigües és vella i serà millor substituir-la, perquè “si apareixen fuites has d’obrir el carrer i és una pena que acabada de fer una obra hages d’obrir el carrer una altra vegada”. També es canviaran els desaigües, i des de la corporació municipal es va parlar d’economitzar. A molts dels carrers del poble les aigües de pluja van al desaigüe. Fins ara no passava res, però una vegada posada en marxa la depuradora “això sumarà i cal minimitzar el gasto”. El carrer Toledo de Valderrobres és el que connecta la caserna de la Guàrdia Civil amb els cines.

Més informació: