Ares acull dissabte la “Trobada de dones dels Ports-Maestrat

comarquesnord.cat . Ares del Maestrat . divendres, 21 de juny de 2013 .
Etiquetes: ,

Este dissabte 22 de juny les dones de les comarques dels Ports i el Maestrat tenen una cita a Ares. L’Associació Grup de Dones d’Ares és l’amfitriona de la trobada i l’encarregada de preparar durant mesos les diferents activitats que es desenvoluparan durant la jornada.

A les 10h està previst que arriben a la localitat les associacions de dones que participen en la reunió per a esmorzar totes juntes i ser rebudes per les autoritats municipals. A les 11 hores faran una visita guiada a les exposicions que s’han instal·lat per a l’ocasió. “La mostra d’artesania de les dones d’Ares”, “Interiorisme de principis del segle XX”, “Arqueologia de gènere. Una visió del segle XXI”, “Col · lecció de fòssils d’Ares” i “Mantons de Manila” són les mostres que estaran obertes al públic.

Seguidament, les dones es traslladaran al Museu de la Cova del Castell on podran veure un lip dup realitzat pels veïns del municipi. El local multiusos acollirà l’exposició col·lectiva de fotografies aportades per totes les associacions participants de l’encontre baix la temàtica dels safareigs. Seguidament, podran visitar una exposició sobre plantes medicinals, l’escola, les aus autòctones i una mostra etnològica.

inalment visitaran l’església parroquial d’Ares. Les activitats del matí conclouran amb un dinar de germanor a la carpa situada a la zona esportiva per gaudir d’una vesprada totes juntes fins que es done per conclòs la trobada.

L’Associació Grup de Dones va nàixer l’any 2005 amb l’objectiu de representar, defensar i promocionar els interessos socials, culturals i d’oci en el temps lliure de les seues associades. Des d’aleshores, s’han convertit en una part important de la vida cultural del municipi desenvolupant activitats durant tot l’any.

Més informació: |