Juárez guanya la III Marxa BTT de Morella

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 23 de juny de 2013 .
Etiquetes:

Un total de 240 ciclistes van formar part de la III marxa BTT Morella-Cicles AB que forma part del circuit de proves de bicicletes de muntanya de Castelló. La participació va a més i en esta edició s’aconseguia el rècord de la prova. Els corredors van tenir que superar un recorregut de 43 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 1150 metres. L’eixida seria a les 9 del matí i poc abans de les 11 començarien a aplegar els primers ciclistes. El punt d’eixida i de meta estaria a la Fàbrica de Giner.

La dificultat en esta edició va ser molt alta ja que els competidors es van trobar amb obstacles en el recorregut. Els principals van ser l’aigua. El riu baixava en molta força després de les precipitacions de la passada setmana. En punts com l’accés a la Fàbrica de Giner pel riu Bergantes, a un quilòmetre de la meta, l’aigua aplegava pel genoll, el que obligava a baixar de la bici i portar-la a mans per poder passar, ajudats per membres de l’organització. Les característiques del recorregut també serien pistes amples i rodadores, senders estrets i sinuosos, rambles i els rius carregats d’aigua. Enguany, la ruta també passaria per Forcall.

El guanyador seria Óscar Juárez, de l’equip Bicicletas Cabedo, un habitual en estes proves que ha obtingut molts de reconeixements en este esport. Va completar la prova amb un temps d’una hora, 44 minuts i 52 segons. El segon classificat va ser el vilafranquí Santiago Pitarch Ros, que va estar molt prop del primer amb un temps d’una hora, 48 minuts i 36 segons. Pitarch és un dels millors en la província d’esta modalitat.

Entre els participants, no faltarien ciclistes locals. Des de Morella, participarien dos membres de Pinyo Fijo, Fernando Carceller i Toni Sánchez. A pesar de ser de ‘casa’, van catalogar el recorregut com molt dur, però van poder completar la prova.

També participarien varios ciclistes joves de Portell. Tot, en una cursa que s’ha assentat en el calendari esportiu de la província anant cada any a més. Des de l’organització, a pesar de les complicacions d’enguany, es valorava l’edició com de “gran èxit”. L’organització va ser a càrrec del Club Cicles AB, amb la col·laboració de la Fundació Blasco de Alagón, Ajuntament de Morella, Ajuntament de Forcall i el club morellà Pinyo Fijo. A pesar de les dificultats econòmiques, s’espera que el proper any puga aplegar la quarta edició d’esta marxa de BTT de Morella.

. Fotogaleria . III marxa BTT Morella

Més informació: