LOS LUNES AL SOL: “Galimaties i molt de soroll per combatre la veritat”

Amparo Panadero . 24 de juny de 2013 .
Etiquetes: ,

La lluna plena de Sant Joan encara il·lumina somnis i conjurs. El foc i l’aigua, han absorbit, una vegada més, allò que enfosqueix els dies. Però no hi ha suficients fogueres per purificar la realitat que asfixia, per a tanta estratègia governamental repulsiva. Sofrim diàriament un pas més del que ja és una voladura premeditada de la democràcia, del sistema de dret, de les llibertats i de la justícia social. Perquè els governants que ens governen, lluny d’oferir solucions, confiança i esperances, s’han obstinat a cavar més franges, alçar més barreres, que estan trencant la cohesió social, el poder ciutadà.

Cada dia ens dediquen noves retallades o noves rutes d’indolència, laberints administratius per embullar a una societat carregada de sofriment i per absoldre a cada vegada més lladres refinats.

Com una Infanta d’Espanya no pot sentar-se a la banqueta, es munta un embolic monumental amb Hisenda i, a manera de sainet, el tema es resol a les mans d’un ministre. Per l’amor de Déu, que diria una altra perversa ministra. Com uns altres il·lustres banquers, tipus Blesa, tampoc poden ser jutjats, es munta més galimaties i ens carreguem a un jutge, com ja va passar amb Garzón. I com la llista dels nostres imputats autòctons és tan llarga, es crea un parc temàtic de la confusió, blindant-se a la seva mida el cap d’aquest selecte club.

Enfront de tanta maldat, és indignant comprovar, com bé va exposar ‘La Sexta Columna’ divendres passat, la gran injustícia que sofreixen les persones amb discapacitats, dependents, i les seves famílies amb les cruels retallades en assistència i serveis socials i sanitaris.

Molt trist, la veritat. La vida ens està oferint la seua cara mes fosca. I no podem estar callats, tenim que actuar.

Més informació: |