La festa de l’esport recordarà la millor temporada de la història

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 27 de juny de 2013 .
Etiquetes: , , , , ,

Este divendres 28 de juny, a partir de les 19:30 hores al Teatre Municipal de Morella, Els Ports Ràdio ha organitzat per segon any la Festa de l’Esport dedicada als clubs. Enguany serà molt especial ja que vam viure la millor temporada de la història, en línies generals, per als nostres equips, gràcies als èxits en els conjunts de l’Esportiu Cinctorrà, el Morella FC i el Club Frontennis Vilafranca. Els cinctorrans van guanyar la lliga en el grup 1 de la segona regional i són nou equip de primera després que la campanya anterior es quedaren a les portes.

El dia abans de la gran festa muntada a Cinctorres per Sant Pere i on es tornarà a celebrar l’ascens, el Teatre serà el marc d’un nou reconeixement. L’altre gran èxit en futbol va ser el del Morella amb el seu meritori quart lloc final en la classificació, el seu millor resultat. Els morellans van començar amb dubtes i, fins i tot, van estar vàries jornades en la zona baixa. Però amb orgull i força traurien la situació per avant i lluitarien per la part alta de la taula en el darrer tram de campanya. En la darrera jornada perdrien la tercera posició, però acabar quarts ja és tot un èxit. Campanya per emmarcar d’un grup jove que té un gran futur per davant i ha afiançat als morellans en primera. La propera temporada es viurà per primera vegada un derbi entre equips dels Ports en primera regional. En futbol també s’ha de destacar el paper del Vilafranca que continua la seua progressió i ha demostrat enguany que pot guanyar a qualsevol. Els vilafranquins han anat de menys a més i, perquè no, es pot confiar en que la propera campanya puguen estar lluitant pels primers llocs. A pesar de les dificultats, el club segueix avant i en bona línia.

L’altre club que ha fet història esta temporada ha estat el Club Frontennis Vilafranca aconseguint proclamar-se campió de lliga a la Divisió d’Honor de Castelló. Un fet impensable per als membres del Vilafranca ‘A’, que aconseguien estar entre els tres primers classificats durant tota la temporada i, finalment, aconseguien el títol de lliga amb l’ascens a la Lliga Territorial. Amb una fantàstica segona volta a la Divisió d’Honor, en la que els vilafranquins només van perdre un partit, superaven a la classificació al Vilavella i l’Altura per fer-se amb la primera posició. El Vilafranca ‘A’ jugarà la propera temporada a la Lliga Territorial Valenciana, considerada com a la més potent de tota Espanya i en la que s’enfrontarà amb Campions del Món i jugadors de la selecció nacional. També destacaria a títol individual Diego Tena sent el tercer classificat del rànquing de jugadors.

Pel que fa a la pedrera de la comarca, en futbol continua en bon peu el projecte del Renomar Els Ports. A pesar de tots els obstacles, com el fet de no haver jugat enguany a la Fàbrica de Giner, el club va comptar amb un conjunt més esta temporada amb la creació de l’infantil B. En total nou equips amb resultats diferents però que han deixat ben alt el nom dels Ports. El Vilafranca juvenil, per contra, collaria una temporada per oblidar.

Mentre que en bàsquet, era complicat superar el de l’anterior any en el que es va disputar i organitzar la Final Four cadet. De totes formes, la temporada ha estat molt positiva, rendint en tots els partits en tres categories: aleví, infantil i la novetat del conjunt júnior. S’han superat moments molt complicats i es fa una crida a la implicació de més gent de cara a la supervivència de cara al futur, tant en noves xiques, com en entrenadors.

De tot açò és parlarà en este esdeveniment que naixia el passat any amb gran acceptació. D’aquesta forma, es fa resum de les temporades en l’època en la que acaben i no al Nadal quan els clubs estan immersos en noves campanyes. Així, Els Ports Ràdio organitza dues festes, aquesta que aplega al juny dedicada als equips, mentre que en Nadal aplega la dedicada principalment als èxits individuals. Les portes del Teatre estaran obertes per a tots els que vulguen gaudir i, a més, hi hauran moltes sorpreses i premis entre el públic assistent.

Més informació: | | | | |