La Festa de l’Esport recorda una temporada històrica

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 28 de juny de 2013 .
Etiquetes: ,

El Teatre Municipal de Morella va acollir la segona Festa de l’Esport dedicada als clubs impulsada des dels Ports Ràdio gràcies al patrocini de Construccions Miralles. L’esdeveniment va ser molt especial al reviure la millor temporada de la història, en línies generals, per als nostres equips, gràcies principalment als èxits en els conjunts de l’Esportiu Cinctorrà, el Morella FC i el Club Frontennis Vilafranca. L’acte va tenir com a presentadors als membres de l’equip d’esports de Comunicacions dels Ports, Víctor Tena i Miguel Agost. Obriria el repàs de la temporada el Club Frontennis Vilafranca després de pujar a la Lliga Territorial i guanyar la Divisió d’Honor de Castelló.

Tot seguit seria el torn del CBF Morella amb els tres equips en els que ha competit enguany: aleví, infantil i júnior. La directiva Nancy García seria l’encarregada de representar al club i explicar les dificultats que han tingut enguany fent una crida a la participació.

L’esport base es tancaria amb el Renomar Els Ports. Enguany ha estat representat per nou equips des de les categories prebenjamí fins la juvenil. Els més menuts van ser els que més jugadors van aportar a la Festa de l’Esport, així com els seus dos entrenadors, acompanyats d’altres entrenadors i del directiu i entrenador de l’infantil B, Javier Ortí.
La segona part de la Festa es va centrar en el futbol amateur. Primerament, es repassaria la progressió del CF Vilafranca que acabaria la temporada cinquè classificat amb 50 punts, esperant poder millorar la propera campanya.

Després, el protagonisme va ser per al CE Cinctorrà en la seua millor campanya en la que guanyaria la lliga de segona regional i aconseguia l’ascens a primera. El club va estar molt ben representat amb jugadors, president i entrenador, Dani Blanch, que parlaria sobre la seua continuïtat.

En este apartat es va lliurar el premi al màxim golejador del Cinctorrà, patrocinat per Gasoil Els Ports que va ser per a Mampel amb 22 gols. La copa l’arreplegaria el seu company, Joan Altaba.

Tancaria la Festa el Morella FC que va collar una gran temporada a primera regional, acabant en quarta posició. Una campanya que va tenir un inici complicat, però que tindria una bona recompensa final.

En l’aspecte individual, es va premiar a Jordi com a màxim golejador amb 13 gols, premi dels Ports Ràdio. La resta de premis els van acordar els propis jugadors, premiant-se a Pau com a millor defensa, premi patrocinat per la Mútua General de Seguros. El jugador més regular, trofeu patrocinat per Teleasis Levante, seria Jordi Querol, fent-li el lliurament de la copa Ruth Ripollés. Mentre que el trofeu patrocinat per l’Hotel Rey Don Jaime a l’esportivitat va ser per a Josele que no va poder acudir a la festa per lo que un dels seus companys arreplegaria el trofeu.

El final de l’acte va ser a càrrec de l’alcalde de Morella que felicitava als clubs per una magnífica campanya “donar l’enhorabona a tots els clubs i perquè feu feliços a tots”. El primer edil morellà llançaria dos titulars en la festa, confirmant que el Renomar Els Ports tornarà a jugar al camp de futbol de la Fàbrica Giner i la recuperació del Consell Municipal d’Esports. Recordaria que esta temporada “hi havien moltes coses per millorar, pel sense sentit d’esta temporada i agrair l’esforç dels pares, mares i xiquet dels Ports FC per l’esforç que han tingut de fer esta campanya amb els trasllats i la propera campanya, gràcies a la col·laboració dels clubs i l’ajuntament podran tornar a jugar a la Fàbrica Giner”.

A més, durant la festa es van realitzar diferents sortejos gràcies a les aportacions de l’ajuntament de Morella, el Renomar Els Ports i el Club Esportiu Cinctorrà. D’aquesta forma, es va fer resum de la temporada en l’època en la que acaba per als nostres equips. Els Ports Ràdio organitza dues festes, aquesta que aplega al juny dedicada als equips, mentre que en Nadal aplega la dedicada principalment als èxits individuals.

. Fotogaleria . La Festa de l’Esport de Els Ports Ràdio

Més informació: |